17.6.2013

KESÄMUOTI 2013

Tässä postauksessa kerron kesän 2013 muodista.
Lindex




Yksi kesän 2013 suosituimmista trendeistä on maximekko. Se on helppo ja mukava kesävaate, joka sopi niin arkeen kuin juhlaankin.

Dinsko
Kengissä muodikkaat  ovat tällähetkellä kiilakorkosandaalit.Myös ne sopivat hyvin arkeen ja juhlaan. Kiilakorot ovat myös hyvät ensimmäisiksi korkokengiksi.
                                                                                        

H&M
   Denim on myös muodikasta, ja sitä käytetään paljon muissakin vaatteissa kuin farkuissa. Denim on yleensä vaaleaa ja hieman kulutettua.
Lindex
Aurinkolasit kuuluvat tähän kesään, suojaa sinäkin silmäsi auringolta! Linssit ovat tällä hetkellä usein pyöreät, ja sangat saavat olla värikkäät.

H&M


   Mekoissa ja hameissa on tällähetkellä melko usein epäsymmetrinen helma. Helma voi olla takaa pidempi kuin edestä, tai se voi aaltoilla, kuten kuvassa.

Cubus
  Varsinkin juhlamekoissa käytetään paljon pitsiä. Erityisen trendikäs on valkoinen pitsimekko, sillä siinä yhdistyy kaksi muotielementtiä: pitsi ja valkoinen.

Gina Tricot
 Kuosina suositaan esimerkiksi raitaa. Raidat voivat olla mustia ja valkoisia, jotka ovat muodikkaita yhdessä, sinisiä ja valkoisia, jolloin syntyy klassinen seilorityyli, tai värikkäitä, kuten kuvassa.

Tässä oli ideoita kesämuotiin. Omat suosikkini ovat raidat, kiilakorkorkosandaalit sekä vaalea denim.                                                          

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti