21.12.2014

TALVINEN LUMIKEIJU

Nyt ovatkin jo luvassa tämän vuoden viimeiset asukuvat! Vuosi alkaa olla jo lopuillaan, ulkona on kylmä, ja lunta satoi kuvia ottaessa, joten nyt on jo todellakin tullut talvi.
Kokeilin vähän aikaa sitten  ensimmäisen kerran tämän postauksen kuvissa olevaa lettikampausta, ja tykästyin siihen aivan valtavasti. Tänään halusin sitten uudestaan laittaa tuon hyväksi havaitun lettikampauksen, ja päädyin miettimään kivaa asua sen ympärille.
Talvisesta säästä johtuen totesin heti, että tänään olisi hyvä idea pukea jokin lämmin neule, ja päädyin yhdistämään valkoiseen kauluspaitaan itse neulomani, aivan ihanan pehmeän vihreän neuletakin. Ja yhdistelmänä tuo olikin aivan nappivalinta, kun kauluspaita oli mukava päällä, kun se ei kiristänyt tai puristanut mistään, ja neuletakki oli vielä lämmittämässä.
Jotenkin minulla oli jo kai hieman kevät mielessä, kun lisäsin asuun vielä raikkautta vaaleilla farkuilla tummansinisten sijaan. Ja oli kyllä mukavaa vaihtelua, kun tummansinisiä farkkuja olen käyttänyt viimeaikoina lähes päivittäin!
Ja kokonaisuudessan voisin sanoa tämän asun olevan raikas tuulahdus talven keskelle. Vaikka kauluspaitoja ja neuletakkeja on tullut käytettyä viimeaikoina melko paljon, vaaleat farkut ja hieman uudenlainen kampaus toivat tähän perusyhdistelmään uutta puhtia.


                 
                     Neuletakki: DIY   Valkoinen kauluspaita: Gant  Farkut: Mango  Nahkalaukku: Cristelle&Co  Kengät: Andiamo

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti