5.2.2016

3 x LATELY

IMG_4578 Sain vihdoin hieman uudistettua huonettani, nimittäin kokoamalla kollaasin ihanista kuvista työpöydän yläpuolelle. Tämä oli yksi niitä ikuisuusprojekteista, sillä on mukavuudestaan huolimatta melko työläs. Ja on muuten hauska huomata, miten näin pieni juttu piristi kummasti.

IMG_4580 Lukumotivaatio on myös ollut huipussaan viime aikoina. Lightroom-oppaan lainasin, jotta saisin vähän vauhtia kuvanmuokkauksen opetteluun samaisella kuvanmuokkausohjelmalla. Ja ei muuten ole mikään nopea homma. Opaskirjaa pystyy lukemaan ehkä kolme sivua kerralla, ja sitten on jo päästävä kokeilemaan oppeja käytännössä. 

IMG_4597 Tuunausjuttuja taas piiitkästä aikaan! Tällä kertaa toteutuksessa oli yksinkertainen, mutta aikaavievä projekti. Löysin nimittäin viime syksynä kirpparilta trikoomaksihameen parilla eurolla, ja tuumasin, että tästähän voisi tehdä paidan. Voih, silloin en edes arvannut, miten suuri projekti se tulisi olemaan... Aikaa taisi mennä kaksi kertaa tavallista enemmän, sillä aluksi hame piti tietysti purkaa. Mutta niin ihana siitä tulikin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti