29.6.2014

DIY: TYYLIKÄS VIHKO

Olen tainnut blogissani jo moneen kertaan mainita, että tykkään leikata lehdistä kauniita kuvia, ja koota niistä kollaaseja. Uuden kollaasin pääsin taas vähän aikaa sitten kokoamaan, kun keksin päällystää vihkon, johon kirjoitan postausideoita.Alunperin tämä vihko oli siis aivan tavallinen sinikantinen ruutuvihko. Minua kuitenkin häiritsi, kun se oli sisällöltään niin inspiroiva, mutta vihkon kannet olivat hyvin aneemiset.
Päällystin ensin vihkon liimaamalla kansiin ruutupaperin. Näin etukannen tausta oli raikas, mutta ei kuitenkaan liian yksinkertainen. Aloitin liimaamisen etukannenreunasta, ja etenin pikkuhiljaa viivainta apuna käyttäen, jotta paperi ei menisi ryppyyn. A3-kokoinen ruutupaperi ei aivan riitä takakannen reunaan saakka, mutta ns. ylijäävän kaistaleen voi päällystää vaikka erillisellä paperisuikaleella, kunhan vain ruudut liimataan kohdikkain.
Sen jälkeen alkoi suurin urakka, eli sopivien kuvien metsästäminen. Minulla oli idea, että vihkon kannessa oleva kollaasi edustaisi blogini aihealueita, kuten muotia ja reseptejä. Etsin ja sommittelin kollaasin kuvia pikkuhiljaa, ja nyt kansi oikein inspiroi tarttumaan vihkoon ja taas selailemaan postausideoita.






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti