9.6.2014

LÖYDÄ OMA TYYLISI- STYLE

Ajattelin vinkata tänne blogiini eräästä löytämästäni kirjasta, jota selailen lähes joka päivä, ja josta saan pukeutumiseeni paljon inspiraatiota.
Kyseessä on siis kirja nimeltään Löydä oma tyylisi-STYLE, jonka löysin keväällä erään kirjakaupan löytöhyllystä. Kirjaa oli silloin jäljellä enää yksi kappale, ja tiesin jo silloin, että tämä kyseinen kirja on kuin tehty minulle.
Tämä kirja on siis muotibloggaajien kokoama opas, jossa annetaan neuvoja oman tyylin löytämiseen ja vaatekaapin kokoamiseen. Lisäksi ainakin minä olen saanut paljon inspiraatiota vaatteiden yhdistelyyn sekä rohkeutta kokeilla hieman erikoisempiakin yhdistelmiä.
Ensimmäisen kerran tätä kirjaa selatessani luin sen heti kannesta kanteen ja oikein pursuilin inspiraatiota sen jälkeen. Tuntuu, että ylipäätäänkin tyylini on muuttunut hieman kokeilevammaksi tämän kirjan lukemisen jälkeen. Keksin nimittäin yhdistää pari sellaista vaatetta, jotka eivät ensisilmäyksellä sopineet ollenkaan yhteen, mutta niistä saikin todella hyvän, ja ehkä vähän erikoisemmankin yhdistelmän. Tämä ei jäänyt ainoaksi kokeiluksi, vaan aina sopivan hetken tullen kokeilen jotain uutta asuyhdistelmää. Ja olen jo löytänyt melko paljon hyviä yhdistelmiä.
Kirjassa on satoja kuvia erilaisista asuyhdistelmistä, joten kaikkea ei millään pysty huomaamaan ensimmäisellä lukukerralla. Sen takia palaan tähän kirjaan usein, ja lähes aina löydän jostakin kuvasta jonkin uuden väriyhdistelmän tai kivan yksityiskohdan.







Ei kommentteja :

Lähetä kommentti