28.2.2015

WALKING IN PARIS

IMG_8757 Tällä kertaa kokeilin päivän asun kuvaamisessa vaihtelun vuoksi jotakin uutta, nimittäin saman asun kuvaamista useassa eri paikassa. Aamulla otimme ensimmäiset kuvat Eiffel-tornin läheisyydessä sillalla, ja päivän mittaan otimme vielä lisää kuvia Marais´ssa. Tosin päivän aikana ehti jo kampaus vaihtumaan, mutta eipä tuo nyt ole niin vaarallista...

IMG_8731 Vastapainona vaihtuville kuvauspaikoille (ja kampauksille...) päivän asu oli hyvikin yksinkertainen. Nizzan lämpöön verrattuna Pariisissa oli nimittäin melko viileä ilma, joten käytin ruskeaa villakangastakkiani lähes kokoajan. Tämä Ranskan matka taisi nimittäin olla hetki, jolloin sain vihdoinkin taas käyttöön kaapeissa odottaneet takit, ensin Nizzassa farkkutakkini, ja nyt vielä Pariisissa villakangastakkini, jonka muokkasin eräästä vanhasta villakangastakista viime syksynä. Mutta siis, hyvinkin yksinkertaisella yhdistelmällä mentiin, villakangastakki yhdistettynä valkoiseen kauluspaitaan, ja vaaleisiin farkkuihin. Asusteissakin jatkettiin samalla yksinkertaisella linjalla, nimittäin jo vaatekaappini klassikoiksi muodostuneilla nahkalaukulla ja nahkakengillä. Ja Pariisin kolean ilman vuoksi käytin taas pienen tauon jälkeen ihanaa ja pehmeää tuubihuiviani, joka on vuodentakainen alelöytö Stockmannilta. 

IMG_8766 IMG_8755 IMG_8728 Villakangastakki: DIY // Kauluspaita: Gant // Farkut: Mango // Nahkalaukku: Cristelle&Co // Kengät: Ecco // Tuubihuivi: Zoey M.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti