22.2.2014

SHOPPAILUVINKKEJÄ ROOMAAN

Ennen Rooman matkaa selvittelin netistä Rooman shoppailumahdollisuuksia, ja melko monessa paikassa annettiin ymmärtää tarjonnan olevan huono. Matkan aikana kuitenkin huomasin, että kyllä niitä kauppoja jonkin verran löytyi, kunhan etsi oikeasta paikasta.
Niinpä kokosin tähän postaukseen hyviä ostospaikkoja Roomassa tai ainakin näkemisen arvoisia ostospaikkoja. Kaikki nämä paikat/kaupat sijaitsevat Tridenten alueella.



Minulla oli toiveena, että pääsisin matkan aikana käymään jossakin kivassa vaatekaupassa, jota ei olisi Suomessa. Kolmantena päivänä löysimme sitten Via del Tritonelta OVS: n, joka on erityisesti nuorten tyttöjen suosiossa. Olin kuin paratiisissa tuossa kyseisessä kaupassa, niin paljon kaikkea ihanaa sieltä löytyi. OVS myy nuorekkaita vaatteita melko edullisesti, ja kankaiden materiaalitkin ovat melko hyvälaatuisia. Farkkuosasto on myös kattava. Sen lisäksi OVS:ltä löytyy mm. kenkiä, alusvaatteita sekä laaja valikoima peruskosmetiikkatuotteita esim: Maybelline, Nivea ja L´oreal. Eli siis juuri täydellinen vaatekauppa nuorelle tytölle!



Toinen hyvä ostospaikka on Rooman pääostoskatu Via del Corso. Ostoskatu on pituudeltaan n. 1, 5 km, ja sen varrelta löytyykin monia mielenkiintoisia vaate- ja kenkäkauppoja: Gap, Zara, Mango, Sisley, Accessorize, Diesel, H&M... Lista jatkuisi varmaankin loputtomiin. Tähän aikaan vuodesta kaupoissa oli vieläpä hyvät alennusmyynnit, jopa - 70%. Via del Corsolla mahtui myös hyvin liikkumaan, koska autotiellä ei juurikaan kulkenut autoja, ja sunnuntaisin autoliikenne oli kokonaan suljettu. Kävelykadut olivat nimittäin melko kapeita Suomeen verrattuna.




Via del Balbuinolta löytyy vieri vierestä monia luksuskauppoja, kuten: Chanel, Moschino, Gucci, Prada, Dolce&Gabbana... Pääsin käymään elämäni ensimmäistä kertaa Chanelin ja Moschinon liikkeissä, tuntui kuin olisin ollut museossa. Haute Couture-vaatteet ja -asusteet olivat aseteltu kauniisti hyllyille, ja sisustus oli muutenkin hyvin kaunis.

11 kommenttia :

  1. Tosi kiva postaus! Toi OVS kuullostaa kivalta :-)

    http://about-monica.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, suosittelen kyllä tuota OVS: ä vaatekauppana :)

      Poista
  2. Voi kun pääsiskin nyt ulkomaille shoppailemaan.. <3 Ärsyttää että ulkomailla on aina kaikki parhaat kaupat ja ne ei kuitenkaan voi rantautuu Suomeen :(

    http://heavenonearth-juuuli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Tuli tarpeeseen tämäkin postaus, sillä jossain vaiheessa suuntana on mullakin Rooma :D

    http://only--my--life.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus! Voin vaan kuvitella miten hyödyllinen tää on Roomaan suuntaaville, kun jo itellekkin tuli tätä lukiessa niin innostunu fiilis:D Tuolla ois mahtava päästä käymään!

    http://matildannas.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, sitä ajatellen tämän postauksen teinkin :)

      Poista
  5. Kiva, kun jäät seuraamaan blogiani :) Ja kävin myös katsomassa blogiasi.

    VastaaPoista
  6. Hirmu kiva postaus! Ja kirjotat hyvin, jaksoin jopa lukea :3

    http://cowswings.blogspot.fi/

    VastaaPoista