9.2.2014

INSPIRAATION LÄHTEET

Esittelen tässä postauksessa eri kuvia ja muita lähteitä, joista saan inspiraatiota esimerkiksi postausten tekemiseen. Toivottavasti sinäkin saat tästä inspiraatiota.



Yksi suurimmista inspiraation lähteistäni on erilaiset muotiblogit, ja erityisesti niiden kauniit kuvat. Koska suosituissa muotiblogeissa tulee niin paljon postauksia, saan niistä myös postausideoita. Sen lisäksi tykkään todella paljon muotiblogien sisustuspostauksista ja huoneiden esittelyistä. Sitä kautta olen myös saanut omaan huoneeseeni pari aika hyvää sisustusideaa, tai ainakin inspiraatiota sisustamiseen.



Sen lisäksi tykkään paljon käsityöblogien neuletöiden ja muiden lankatöiden esittelystä sekä käsityölehdissä samoista jutuista. Niitä katsellessa tulee melkein aina pakottava tarve päästä neulomaan, ja muutenkin saan sitä kautta innostusta käsitöiden tekemiseen. Ja välillä saan vain ideoita tuleviin käsitöihin. Suosittelen siis selailemaan käsityöblogeja- ja lehtiä, jos tekemismotivaatio ei ole suuri.



Tykkään myös paljon kauniista ja inspiroivista kollaaseista, oli ne sitten tehty tietokoneella tai lehdistä kuvia leikkaamalla ja liimaamalla. Itse olen erityisesti hurahtanut tuohon paperista kollaasien tekemiseen, ja niitä onkin tullut koottua melkoinen määrä. Mikä voisi olla hauskempaa kuin lehdistä kauniiden kuvien leikkaaminen ja paperille sommittelu. Ja, kun kollaasi on valmis, laitan sen vaatekaapin oven sisäpuolelle, ja siellä kollaasit inspiroivat minua aina, kun valitsen päivän asua.


Vähän aikaa sitten tekemässäni Blogihaaste.postauksessa liitin postaukseen mukaan kuvan kirjapinosta, ja joku sanoikin saavansa siitä inspiraatiota. Mutta niin saan minäkin, ja kuvat kauniista kirjoista ovat ehkä inspiroivistakin kuvista suiosikkejani. Sen lisäksi niistä saa lukuinspiraatiota. tykkään kuitenkin myös inspiroitua vain kirjoja selailemalla, yksi suoikkini on vähän aikaa sitten esittelemänikin Vogue fashion.


 Lopuksi nimittäin toinen suurin inspiraation lähteistäni, nimittäin We heart it. Löysin koko sivuston itseasiassa vasta vähän aikaa sitten, ja ihastuin heti. Käyn pari kertaa viikossa kyseisellä sivustolla etsimässä kuvia eri hakusanoilla, ja aina jonkin ajan selailun jälkeen on inspiroitunut fiilis. Joskus etsin kuvia eri postauksiin, ja joskus vain etsin ideoita, miten jonkin jutun voisi kuvata kivasti.


Kaikki kuvat täältä.

2 kommenttia :

  1. haastoin sut! käyppä kurkkaamassa :) http://jannakaroliina.blogspot.fi/2014/02/kysymyshaaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta! En tee sitä kuitenkaan vielä, koska tein sen juuri vähän aikaa sitten, mutta pistetään muistiin :)

      Poista