28.2.2014

VOGUE ITALIA

Olin jo jonkin aikaa sitten kuullut Italian Vogue-lehdestä, mutta Rooman matkan aikana pääsin ensimmäisen kerran kunnolla tutustumaan kyseiseen lehteen. Niinpä tässä postauksessa esittelen/arvostelen kyseisen lehden.
Ensinnäkin lehden koko oli melko suuri, monta sataa sivua. Tosin lehden alussa oli kymmeniä sivuja mainoksia, mutta ne olivat melko kauniita, joten niitäkin oli mukava selailla.
Lehdestä löytyy useampiakin muotikuvausjuttuja, osassa esiteltiin juuri vaatteita ja asusteita, osa taas oli kauneuteen liittyviä. Stailaukset olivat melko rohkeita, mutta niitä hieman yksinkertaistamalla sain omaan tyyliini uusia ideoita. Kuvauksellisesti ne olivat monipuolisia, pari oli kuvattu vain yksinkertaista seinää vasten, yksi luonnossa, ja yksi talojen raunioilla.
Juttuja oli myös jonkin verran. Osa oli kokonaan kirjoitettu englanniksi, mutta suurimmassa osassa otsikko oli englanniksi ja varsinainen teksti italiaksi. Tämä oli hieman ikävää, sillä jotkin jutut olisivat olleet mielenkiintoisia, muttei niitä voinut ollenkaan lukea kielen takia.
Tässä lehdessä oli myös mukana Shopping in Vogue-liite. Suurin osa tästä liitteestä oli katumuotikuvia, jotkut melko erikoisia, mutta jotkut niin yksinkertaisia, että hain niistä myös ideoita omien vaatteideni yhdistelemiseen. Katumuotikuvat olivat jaettu eri osa-alueisiin, kuten arkivaatteet ja kesäiset asukokonaisuudet.
Lyhyesti sanottuna Italian Vogue-lehti on ainakin minun mielestäni inspiroiva ja täynnä ideoita.








2 kommenttia :