23.2.2016

HELMIKUUN SUOSIKIT

IMG_4388 Jos tammikuu meni rajausten opettelussa, niin helmikuussa innostuin niistä toden teolla. Rajauksia tuli piirreltyä lähes joka päivä, ja kehitystäkin oli jo havaittavissa... Taisin myös löytää uuden suosikin meikkien saralla (onko minulla tähänkin lista?), nimittäin Maybellinen Master Precise nestemäinen silmänrajauskynä. Ihan huippu tuote, niin suuriin linjoihin kuin pikkutarkkaan viimeistelyyn.

IMG_4580 Helmikuussa löysin myös aivan ihanan kirjasarjan, DIMILYn. Trilogian ensimmäinen osa ilmestyi tammikuussa, ja pari seuraavaa osaa vielä tämän vuoden aikana. Luin ensimmäisen osan vain  muutamassa päivässä, ja nyt ei millään malttaisi odottaa seuraavan osan ilmestymistä...

IMG_4631 Sain Gosh:n huulipunan (sävy 006) joululahjaksi, ja se on oikeastaan siitä saakka ollut suosikkien joukossa.Ja se olikin tarpeellinen lisäys kasvavaan huulipunakokoelmaani, sillä sävy ei ole tummanpunainen, mutta ei kuitenkaan ihan pinkki. Erityisesti talveen sopiva sävy!

IMG_4619 Vihdoin käsityöjuttuja!Aloitin tosiaan virkkaamaan matonkuteesta sisustuskoria jo viime syksynä, mutta se ei sitten ollut ihan nopea homma. Haastavaksi nimittäin teki, että kori painoi viimeisillä kierroksilla melko paljon, joten työ edistyi hitaasti. Mutta, ihana siitä tuli, ja juuri sellainen kuin olin ajatellut. Korin ohje löytyi muuten Virkkurista.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti