7.9.2013

LUUKAUPUNKI- ELOKUVA-ARVOSTELU

Kuva: www.finnkino.fi

Eilen kävin katsomassa elokuvateatterissa kyseisen elokuvan, ja päätin kirjoittaa siitä arvostelun.
Clary joutuu todistamaan Pandemonium-klubilla nuoren pojan murhan, ja kaiken lisäksi pojan murhaavat omituiset tatuoidut nuoret, jotka vain Clary näkee.
Seuraavana päivänä Claryn äiti katoaa, ja Clary tutustuu klubilla näkemiinsä nuoriin, jotka ovat varjometsästäjiä. Heidän kanssaan Clary lähtee etsimään äitiään, ja asioita alkaa selviämään. Clary huomaa omaavansa erikoisia kykyjä, ja saa tietää, ettei olekaan vain tavallinen maallikko.
Minulla ei  ollut elokuvan suhteen suuria odotuksia, sillä olin lukenut jo Luukaupunki-kirjan. Pidin kirjasta, mutta ajattelin etukäteen, ettei elokuva ole yhtä hyvä kuin kirja.
Elokuva oli minulle erittäin positiivinen kokemus, ja sen juoni noudatti kirjaakin hyvin.
Elokuvassa oli paljon taistelukohtauksia yliluonnollisia otuksia vastaan, ja ne olivat mielestäni toteutettu hyvin. Elokuvassa oli myös jonkinverran hauskoja repliikkejä, jotka sopivat aina niin hyvin tilanteeseen, mutta ne eivät tehneet elokuvasta kuitenkaan mitään komediaa.
Tarina oli vahva, mutta juoni sekä jotkut yksittäiset kohtaukset olivat kuitenkin hieman kulutettuja.

Tulen vielä jatkossakin tekemään elokuva-arvosteluja, sekä saatan arvostella Varjojen kaupungit-sarjan muut kirjat. En viitsi enää kirjoittaa Luukaupungista kirja-arvostelua, kun tein jo elokuva-arvostelun.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti