2.9.2013

Päivän asuja

Pari viikkoa sitten sain idean, että voisin tehdä postauksia, joihin olen koonnut erilaisia päivän asuja. Ryhdyin kuvaamaan, jos minulla oli sinä päivänä päälläni joku kiva asu.
No, nyt olen saanut kuvattua kolme asukuvaa, joten päätin tehdä nyt ensimmäisen kerran tällaisen postauksen.
Tulen varmasti tekemään jatkossakin postauksia, joihin olen koonnut asukuvia. En kuitenkaan varmasti tee postauksia, joissa esittelen vain yhden asun, sillä silloin olisi liian vähän kirjoitettavaa.




Tämä asu oli aika tumma ja yksivärinen, joten puin asun piristykseksi värikkään printti t-paidan. Tuo t-paita on varmaan yksi kestävimmistä H&M:stä löytämistäni vaatteista. Olen käyttänyt sitä usein, ja se on ollut jo monta kertaa pesussa, mutta silti se ei ole yhtään kulahtanut eikä kaula-aukko ole venynyt.

Neuletakki: Pierre Cavallo
Farkut: Only
Kengät: Ecco
T-paita: H&M
Nahkalaukku: Cristelle&Co




Tässä asussa yhdistelin paljon kylmiä värejä, ja lisäsin asuun lämminsävyisen laukun. Kamera hieman vääristää laukun väriä, todellisuudessa se ei ole noin kirkas, ja laukussa on kukkakuvioita kahdella erilaisella punaisella.

Paita: Lindex
Tuubihuivi: Glitter
Farkut: Lindex
Kengät: Ecco
Kangaslaukku: Itsetehty



Tässä asussa yhdistin mustavalkoraidalliseen t-paitaan sinisen neuletakin enkä mustaa, jotta t-paita nousisi asusta paremmin esiin. Tuo t-paita on toinen hyvä löytö H&M:stä, sillä sekin on kestänyt hyvin käyttöä, eikä kaula-aukko ole venynyt.

Neuletakki: Cubus
T-paita: H&M
Farkut: Lindex
Kengät: Ecco
Kangaskassi: H&M

Kaikki asut olivat tälläkertaa melko samanlaisia, mutta yritän seuraavalla kerralla koota hieman erilaisempia asuja.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti