8.7.2014

DIY: INSPIROIVA MUISTITAULU

Minulla oli jo pitkään ollut mielessä, että voisin askarrella muistitaulustani hieman tyylikkäämmän, ja kuvia sitä varten olin kerännyt lehdistä jo jonkin aikaa. En varsinaisesti tarvinnut muistitaulua "asioiden muistamiseen", ja minua häiritsi, kun se ei oikein istunut huoneeni muuhun sisustukseen. Nyt kuitenkin, kun huoneeni sisustusta muutenkin vähän uudistettiin, sain aikaiseksi koota inspiraatiokollaasin löytämistäni kuvista.
Muistitaulun pinta oli ruskea, ns. korkkipinta, jonka en halunnut näkyvän kollaasin kuvien alta. Ensin kokeilin laittaa kuvat aivan lähekkäin korkkipinnan peittämiseksi, mutta tämä ei oikein onnistunut, sillä kuvat eivät näyttäneet tällä tavalla niin raikkailta. Niinpä päätin laittaa korkkipinnan päälle valkoisia papereita tuomaan haluamaani raikkautta. En varsinaisesti kiinnittänyt papereita muistitaulun pintaan, vaan sen sijaan asettelin ne toistensa alle sekä reunoista hieman kehyksien alle. Valitsemani kuvat liimasin ns. taittumakohtien päälle, ja lisäsin pariin kohtaan vielä lisää liimaa, joten nyt valkoiset paperit pysyvät hyvin paikallaan.
Kokosin tähän inspiraatiokollaasiin mahdollisimman erilaisia kuvia, mutta silti sellaisia, jotka sopivat tyyliltään toisiinsa. Lisäsin mukaan myös pari "tekstikuvaa", joista jokainen oli hieman erilaisella fontilla ja taustalla. Näin lopputuloksesta tuli juuri sellainen kuin halusinkin, raikas ja inspiroiva.



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti