29.7.2014

DKNY BE DELICIOUS FRESH BLOSSOM

Vuodenvaihteessa saamani Calvin Klein Downtown-hajuvesi alkaa olla jo lopuillaan, joten nyt oli oikea aika etsiä seuraava hajuvesi. Minulle on näköjään tullut jo tavaksi vinkata aina uudesta hajuvedestä, joten niinpä esittelen taas uuden löytämäni tuoksun.
Oikeastaan aloitan uuden hajuvesipullon etsimisen jo hyvissä ajoin ennen edellisen pullon loppumista, välillä jopa vain vähän aikaa sen jälkeen, kun edellinen hajuvesi on vasta löytynyt. On nimittäin niin hauskaa tutkia tuoksuvalikoimia tavaratalojen kosmetiikkaosastoilla, ja miettiä, millainen tuoksu voisi olla sopiva. Ja, kun aloittaa "valintaprosessin" jo hyvissä ajoin, ehtii harkita tarkkaan sopivaa tuoksua, ja käydä useamman kerran testailemassa.
Päätin jatkaa tällä kertaa tutulla linjalla hajuvesien kannalta, eli etsin nuorekasta ja tyttömäistä, mutta kuitenkin raikasta tuoksua. DKNY:n Be Delicious-tuoksuihin tutustuin, kun eräs myyjä ehdotti niitä minulle aiemmin keväällä, kun kerroin etsiväni tyttömäistä tuoksua. Silloin minulle tuli näistä tuoksuista mieleen viimesyksynä käyttämäni Moschinon Pink Bouquet, ja ihastuin näihin tuoksuihin välittömästi.
Kävin vähän aikaa sitten laivalla, ja silloin menin uudestaan testailemaan DKNY:n Be Delicious-tuoksuja. Kaikki tuoksuivat ihanan tyttömäisiltä, mutta lopulta päädyin Fresh Blossomiin, sillä se oli mielestäni tuoksultaan kaikista raikkain.Tuoksu koostuu mm. omenapuun kukista ja sitruksesta, eli on juuri sellainen, mitä hain: nuorekas ja tyttömäinen, mutta silti raikas.



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti