25.9.2015

5 x THIS WEEK

PicMonkey Collage Tällä viikolla olen:

Käynyt useita kertoja Helsingissä. Heh, äkkiä laskettuna viikon aikana 5 kertaa. Junassa on siis tullut istuttua ihan riittämiin. Mutta vaikka mitä olenkin sitten ehtinyt tehdä. Kokeilin uutta pullakahvilaa, kiertelin lähemmäs tunnin Kaivarin kanuunassa, kokeilin Starbucksissa uutta herkullista frappuccinoa (Caramel cream, nam!)... Ja kaiken tämän ihmettelyn jälkeen totesin, että Helsinki on oikeastaan aika kaunis kaupunki. Täytyypä joku päivä ottaa kamera mukaan ja kuvailla koko päivä, niin kuin tässä postauksessa.

Hakenut inspistä tuunaukseen. Alkuviikosta tuunausinspiraatio (mikä sana!) oli vähän hukassa, mutta nyt ongelma on kääntynyt päälaelleen. Parin päivän takaisella kirpparikierroksella löysin yhden vaatteen tuuattavaksi, mutta intoa olisi vaikka mihin muuhunkin! Eihän tässä edes aika riitä kaikkien ideoiden tekemiseen, mutta pistetään ideat korvan taakse, kun suurin osa ideoistani on meinaa kesävaatteita... Miksi mulle aina käy näin??


Blog_Collage Etsinyt Oreo-kakkureseptejä. Vietän synttäreitäni ensi viikolla, joten nyt onkin viimeistään aika miettiä, mitä herkkuja sitten tekisi... Halusin kokeilla tänä vuonna kerrankin jotain ihan uutta, ja Oreo-kakku kuulosti niin ihanalta, että on pakko kokeilla. Kun meinaa täältä löytyy yksi Oreo-keksien suuri fani. Ongelmana vain on, että mitä reseptiä nyt kokeilisi...
  
Nauttinut syksystä. Olen tainnut täällä jo joskus mainita, että syksy on lempivuodenaikani. Eikä se asia kyllä ole muuttunut! Jos nyt unohtaa kaiken sateen ja kylmyyden, niin syksyhän on äärettömän kaunis aika vuodesta. Erityisesti syyskuu! Ja kaikkialla on niin värikästä... Heh, voisin varmaankin jatkaa tunnelmointiani koko postauksen verran. Ja muuten, kaiken lisäksi syksyllä pääsee vihdoin käyttämään kaikkia ihania syysvaatteita, lämpimiä neuleita, huiveja, syyskenkiä...

 Lueskellut muotilehtiä. Mikäs sen ihanempaa kuin pino lukemattomia muotilehtiä. Niiden parissa voisi viettää tunnin jos toisenkin! Jaa niinhän minä olenkin viettänyt... Itseasiassa houkuttelisi jatkaa scrapbookin kokoamista, ja etsiä lehdistä sopivia kuvia oikein urakalla.

Kuvat: Instagram/ @minttuviennetta

2 kommenttia :

  1. Uuh, ihanalta kuulostaa sun viikkos! Mä en ole Helsingin Starbucksia vielä kokeillutkaan, kun siellä on aina aikamoinen ruuhka ^^' Ihania kuvia kans!

    http://ganbattedesuka.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, paljon väkeähän Starbucksissa aina on... Mutta ite oon huomannut, että viikolla keskellä päivää on kaikista hiljaisinta, että silloin kannattaa mennä, jos sattuu olemaan lähettyvillä :) Ja kiitos paljon!

      Poista