30.9.2015

SEPTEMBER FAVORITES

PicMonkey Collage6 Suosikkikuva. Elokuu meni valokuvaamisen osalta uusien juttujen harjoittelemisessa, mutta nyt syyskuussa käytin sitten enemmän aikaa ihan kuvailuun. Ja paljon kivoja kuvia tuli sitten otettuakin! Osittain tietysti siksi, että pohdiskelu-haasteen postaukset tarvitsivat kuvituskuvia.
No, aloin sitten selailemaan syyskuussa otettuja kuvia, kun halusin valita suosikkikuvani syyskuulta. Ja se olikin sitten helpommin sanottu kuin tehty! Lopulta päädyin kuitenkin tämän kollaasin kuviin, jotka on kuvattu auringonlaskussa eräällä kuvausretkellä.

IMG_2194 Maybellinen luomiväripaletti. Minulle käy harvemmin niin, että jämähdän johonkin tiettyyn meikkityyliin, mutta syyskuussa tapahtui sekin. Löysin nimittäin sisäiseni luomivärin käyttäjän, melko luonnollisilla sävyillä tosin. Tai no, paremminkin innostuin siitä syyskuussa. Eniten käytettynä oli paletin sävyjen 1 ja 3 yhdistelmä.

PicMonkey Collage7 Instagram. Tämä kuulostaa ehkä vähän hassulta  kun Instagramia olen kuitenkin käyttänyt jo ties kuinka pitkään. Mutta, nyt syyskuussa minulla on ollut jotenkin erityinen into Instagramin päivittämiseen. Innostuin nimittäin (vihdoin) lataamaan VSCO cam-sovelluksen, jonka filtterit ovat kyllä aivan ihania! Instagramissa on siis oltu aktiivisia syyskuussa.
Ja näin Instagramista puheenollen, minua löytää sieltä nimimerkillä @minttuviennetta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti