18.3.2015

PIENIÄ KIVOJA JUTTUJA

IMG_8991 Nyt on taas luvassa vähän arkisempia juttuja, kun päädyin tekemään listan viime viikolla tapahtuneista pienistä, mutta kivoista jutuista. Aloitin nimittäin listaamaan viikon parhaita juttuja, ja vaikka nyt ei ole mitään kovinkaan erikoista tapahtunut, niin huomasin ilokseni, että edellinen viikko oli oikeastaan todella mukava. Mutta lopetetaan tämä pohdiskelu, ja mennään itse asiaan!

 Kevään saapuminen. Aloitetaan nyt niinkin yksinkertaisesta jutusta kuin keväisestä säästä, joka oli oikeastaan melkein viikon paras juttu! Oli nimittäin niin ihanan piristävää, kun aurinko paistoi, ja ulkona oli lämmintä. Ja vihdoinkin pääsi taas käyttämään kevätvaatteita, niin, senhän takia taisin kaikista eniten odottaa kevään tuloa...  

Cinderella-elokuva. Perjantaina kävin elokuvateatterissa katsomassa Cinderella-elokuvan, ja en voi muuta sanoa, kuin että ihana. Elokuvan loppumisen jälkeen hoin nimittäin varmaankin tunnin, että se vain oli niin ihana, ja sitä se kyllä oli. Joskus pienenä (ehkä 3-vuotiaana?) Tuhkimo oli suosikkisatuni, joten niinpä oli pakko nähdä elokuvan uusi versio. Ja todella onnistunut se oli, kannattaa käydä katsomassa!

Kevätmuodista inspiroituminen. Nyt kun se kevät on vihdoinkin tänne tullut, ja pääsee pitkästä aikaan käyttämään kevätvaatteita, niin viikonloppuna yritin sitten keksiä paljon uusia vaateyhdistelmiä. Selailin muotilehtiä, tein kollaaseja ja mylläsin vähän vaatekaappiakin, mutta nyt on paljon uusia asuideoita mielessä.

IMG_9003 Uuden smoothie-reseptin kokeilua. Viime viikolla päädyin vihdoinkin kokeilemaan vähän erilaisen smoothien tekoa, ja kyllä kannatti! Smoothie, jossa oli kerrankin sekä marjoja että hedelmiä oli nimittäin jo kaivattua vaihtelua. Kyseisen smoothien ohje löytyy täältä.

Valokuvahaasteen toinen viikko. Tällä hetkellä on meneillään jo kolmas viikko, mutta myös viime lauantaina päättynyt valokuvahaasteen toinen viikko oli mukava toteuttaa. Ja samalla tuli myös mietiskeltyä monia vähän erikoisempia juttuja, huomasin mm. että mikä on suosikkimaisemani.

Uusien kampauksien kokeileminen. Minun on ties kuinka monta kertaa täytynyt kokeilla uusia kampauksia, ja kirjoitin sen yhdeksi jutuksi jopa kevään to do-listalle. Nyt sitten vihdoinkin kokeilin paria uutta kampausta, ja joku niistä saattaa jopa jäädä yhdeksi arkikampauksistani. Minulla kun tuntuu usein käyvän niin, että kun löydän jonkin uuden kivan kampauksen, niin teen sen usean kuukauden ajan lähes joka päivä...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti