25.3.2015

SUNNY DAY

IMG_9055 Vihdoin on tullut kevät ja pääsee taas pitkän tauon jälkeen käyttämään niitä kauan aikaa kaivattuja kevätvaatteita!
Viime aikoina olen sitten ottanut kaiken ilon irti lämpimistä keleistä, ja se näkyikin sitten viime perjantain asussa: kevätkengät, vihdoinkin jokin muu takki kuin talvitakki sekä todella pitkän tauon jälkeen aurinkolasit! Mutta värimaailma oli sitten puolestaan vielä syksyinen, ruskeaa, tummanvihreää sekä mustaa, kun ihan kuitenkaan ei vielä ole kevät. Mutta kyllä se kevät sieltä vielä tulee!
Sain ties näistä keväisistä päivistä uutta energiaa, kun innostuin kokeilemaan tässä asussa useampaakin uutta juttua. Ensinnäkin pieni, mutta piristävä muutos, oli kerrankin vähän uudenlainen kampaus aivan liian pitkän "sivuletti-kauden" jälkeen. Innostuin nimittäin tekemään kerrankin nutturan pään päälle. Tai en minä nyt osaa sanoa, onko se oikeasti uusi kampaus, kun tekee nutturan viisi senttiä korkeammalle kuin yleensä, mutta tarpeelista vaihtelua se ainakin oli. Ties vaikka innostun nyt tällaisesta nutturasta, ja minulla alkaa "nuttura pään päälle-kausi"?
Toinen pieni uusi juttu oli repun käyttäminen kaupungilla, joka on muuten todella kätevä ratkaisu! On vain nimittäin niin helppoa liikkua, kun on molemmat kädet vapaana. Ja toinen mahtava juttu repun käyttämisessä on muuten se, että sen puolen (tarpeellisen) omaisuuden raahaaminen mukana onnistuu vain paljon paremmin repun kanssa.
Nyt taitaa siis käydä niin, että näistä uusista ideoista innostuneena ainakin kevään ajan asukuvissani käytän aina reppua ja teen nutturan pään päälle... No ehkä ei sentään, keväällä aion nimittäin kokeilla asuissa mahdollisimman paljon erilaisia juttuja!

IMG_9066 IMG_9052 IMG_9043 IMG_9063 Villakangastakki: DIY // Farkkupaita: OVS // Farkut: Vero Moda // Kengät: Ecco // Reppu: Noa Noa // Aurinkolasit: Second hand

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti