17.4.2015

LATELY IN APRIL

IMG_9271 Taisin innostua niin paljon maaliskuun #photoday-valokuvahaasteesta, että halusin tehdä huhtikuussakin jonkin koko kuukauden kestävän haasteen. Huhtikuun Demistä löytyi kuin löytyikin sitten eräänlainen kuukausihaaste, jossa on tehtävä jokaiselle päivälle, ja niitä minä olen tässä sitten pari viikkoa jo tehnyt.

IMG_9236 IMG_9240 No se kevät. Ainakin jokaisessa huhtikuun, ellen jopa maaliskuunkin postauksessa olen enemmän tai vähemmän intoillut kevään saapumisesta... Mutta on se vaan niin ihanaa! Viime viikonloppuna kuvailin aivan innoissani, kun aurinko paistoi, ja vihdoinkin oli valoisaa ja lämmintä. Se toi muuten kuvaamiseenkin ihan uutta intoa! 

IMG_9259 Tämän kevätinnostuksen seurauksena olen vihdoinkin saanut monien kuukausien tauon jälkeen aurinkolasit ahkeraan käyttöön. Tai ensimmäisen kerran pääsin käyttämään aurinkolaseja jo helmikuussa Nizzassa, mutta nyt huhtikuussa on ollut Suomessakin jo "aurinkolasikelit". Ja voi sitä riemua, mikä tulee jostakin näinkin pienestä jutusta... 

IMG_9266 Vähän aikaa sitten onnistuin löytämään uuden suosikkipaidan, jota olenkin käyttänyt ihan innoissani. Kyseessähän on ihan second hand-vaate, Benettonin collegepaita, ehkä 25 vuoden takaa? No, vanha se kuitenkin on, mutta edelleen lähes uudenveroinen, ja vieläpä aivan ihana. Vaihtelun vuoksi on nimittäin ihanaa käyttää oversize-vaatetta, joka päällä maanantaina ei tuntunut ollenkaan niin tylsältä mennä kouluun ja aloittaa taas arkea. Onnistunut löytö siis.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti