13.4.2015

PASTILLIKEVÄT

IMG_9224 Yksi ehdoton kevään merkki on, kun saa vihdoin käyttää kevättakkia, ja sitä hetkeä olenkin jo odotellut useamman kuukauden. Nyt viikonloppuna oli lopultakin aika ottaa kevätvaatteet käyttöön, ja niinpä päädyin ottamaan samalla vihdoinkin oikeasti keväiset asukuvat.
Tästä keväästä innostuneena (taas kerran...) innostuin käyttämään hempeitä sävyjä. Ehkä yksi parhaista kevätvaatteistani on Uniqlon vaaleanpunainen kauluspaita, jonka löysin Pariisista muutama kuukausi takaperin. Mietin silloin pitkään, että onko näin herkkä ja vaaleanpunainen vaate minun juttu, mutta totesin, että vaaleanpunainen kauluspaita toisi kevätvaatteisiin vähän jotain uutta. Ja näin jälkeenpäin voin sanoa, että todella onnistunut löytö oli, kun tuntuu sopivan lähes kaikkien vaatteideni kanssa. 

IMG_9205 Kuten edellisessä päivän asu- postauksessa kirjoitin, pään päälle tuleva nuttura taitaa olla minulla yleisin kampaus nyt keväällä, kun innostuin taas laittamaan saman kampauksen. Arkenakin tätä kampausta käytän vähintään parina päivänä viikossa, mutta se toimii vain niin hyvin!
Lisäksi sain vielä ties kuinka pitkän tauon jälkeen Roomasta, eräästä pienestä sekatavarakaupasta löydetyt aurinkolasit , ja vihdoinkin oli niin lämmintä, että farkuista saattoi kääntää lahkeet, niin ei tässä voi kai muuta sanoa kuin että kevät on tullut!
IMG_9210 IMG_9225 IMG_9213 IMG_9207 Takki: Lindex // Kauluspaita: Uniqlo // Farkut: Mango // Laukku: Aldo // Kengät: Ecco // Aurinkolasit: löytö Roomasta

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti