22.5.2015

BREAK THE FASHION RULES

IMG_9603 Musta ja tummansininen. Kaksi väriä, joita ei saisi pukeutumissääntöjen mukaan ikinä yhdistää samaan asuun. Itse olen aina kiltisti totellut niin tätä kuin monia muitakin pukeutumissääntöjä, mutta vähän aikaa sitten eksyin huonoille teille ja yhdistin nämä kaksi väriä samaan asuun... Eikös olekin hurjaa? Tuli oikein sellainen I just wanna break the rules-fiilis...
No, lopultahan tässä ei ollut mitään ihmeellistä, ja musta ja tummansininen sopivat aivan mainiosti yhteen, kunhan vain muistaa pari juttua. Kaikki tummansinisen sävyt eivät sovi yhteen mustan kanssa, vaan parhaiten farkkuun taittuvat siniset, ja mielellään tekstuuriltaan hieman erikoiset, eli ei ihan tasainen ja yksinkertainen kangas.

IMG_9595 Loppujen lopuksihan pukeutumissäännöt ovat vain suuntaa antavia, eikä niitä tarvitse niin kirjaimellisesti noudattaa. Itseasiassa tätä asua kokeiltuani innostuin mustan ja tummansinisen yhdistelmästä niin paljon, että olen yhdistänyt ne useammankin kerran, eikä se ole näyttänyt ollenkaan huonolta. 
Mitäpä tästä siis opin? Aina kannatta kokeilla, kun sillä ei mitään menetä, ja samaalla voi löytää ties vaikka kuinka kivoja vaateyhdistelmiä.

IMG_9592 IMG_9607 College: Benetton/second hand // Farkut: Vero Moda // Laukku: Aldo // Tennarit: Vagabond // Aurinkolasit: Second hand

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti