

Pohja:
75 g voita
1 rkl kaakaojauhetta
1 dl fariinisokeria
12 digestive-keksiä
Täyte:
200 g taloussuklaata
2 dl kuohukermaa
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl tomusokeria
Päälle:
Karkkeja
Sulatettua taloussuklaata
Pingota leivinpaperi kapeaan irtopohjavuokaan (Ø 18–20 cm).
Sulata voi ja rouhi keksit. Sekoita pohjan ainekset keskenään ja taputtele seos vuoan pohjalle.
Vaahdota kerma vaahdoksi.
Sulata paloiteltu suklaa mikrossa tai vesihauteessa.
Sekoita siivilöity tomusokeri tuorejuuston joukkoon. Sekoita joukkoon kermavaahto ja suklaasula. Kaada suklaatäyte pohjan päälle vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa 4–6 tuntia.
Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoilualustalle. Koristele kakku
lempikarkeillasi. Valuta lopuksi päälle raitoja sulatetulla suklaalla.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti