13.1.2016

TAVOITTEITA VUODELLE 2016

IMG_2441 Kirjoitin viikko sitten postauksen, jossa kerroin luvanneeni itselleni tehdä vuodesta 2016 huippuvuoden, ja samalla jaoin pari vinkkiä, miten saavutin tämän tavoitteen viime vuonna. Tähän lupaukseen liittyi myös ihan konkreettisia tavotteita sekä unelmia, jotka yritän toteuttaa vuoden aikana. Näin vuoden alkuun voisi olla hyvä jakaa myös tavoitelistani, ja toivottavasti tekin saatte tästä inspiraatiota tavoitteiden, ja ihan unelmienkin, saavuttamiseen!

Tee joka päivä 15 minuutin rentoutumisharjoitus. Idea siis on olla 15 minuuttia hiljaa ja antaa ajatusten vaeltaa vapaasti, eli ottaa pieni breikki arjen keskelle. Ajattelin ensin, että tämä veisi kamalan paljon aikaa päivästä, mutta 15 minuuttia tulee helposti käytettyä paljon turhempiinkin juttuihin. Muutaman kokeilun jälkeen kuitenkin huomasin, että harjoitus tuo lisää energiaa ja uusia ideoita, eli toisin sanoen antaa paljon enemmän kuin ottaa. Nyt vain tavoitteena on tehdä tästä rutiini koko vuoden ajaksi.

IMG_2936 Opettele paremmaksi valokuvaajaksi. Sama tavoite minulla oli viime vuonna, ja taisi olla myös kaksi vuotta sitten, joten avataan tätä vähän tarkemmin. Tämän vuoden tavoitteena on nimittäin opetella Lightroomin käyttö, hankkia uusi objekti ja opetella sillä kuvaamista sekä kuvata enemmän muita ihmisiä.

Käy salilla kerran viikossa. Haha, tälle vuodelle oli pakko tehdä yksi klassikkotavoite. Itseasiassa aloitin saliharjoittelun jo viime vuoden lopussa, ja jäin siihen aivan koukkuun, Mahdollisesti myös blogiin on tulossa vuoden aikana treenijuttuja, mutta vielä en lupaa mitään.

Aloita tekemään videoita blogiin. Viime aikoina olen kovasti innostunut videoiden tekemisestä. Vähän ennen joulua kokosin pari videota ihan omaksi iloksi, mutta tulevan vuoden aikana olisi tarkoitus saada videoita ihan blogiinkin saakka. Lähinnä suunnitelmissa olisi videoiden tekeminen matkoilta yms. vähän erikoisemmista jutuista. 

IMG_9509 Kokeile ainakin 10 uutta juttua. Oli kyseessä sitten mitä tahansa uutta, mikä kuulostaa mielenkiintoista, aion kokeilla! Tavoitteena on kokeilla ainakin uutta ruokalajia, matkustaa ihan vieraaseen paikkaan, joogata kotona sekä viettää päivä ilman internetiä. Katsotaan, miten monta saa toteutettua.

Lukea paljon. Vielä pari vuotta sitten luin vuodessa jopa kymmeniä kirjoja, mutta viime vuonna kirjojen lukeminen jäi melko olemattomaksi. Tavoitteena on (ainakin välillä) käyttää pinet vapaahetket lukemiseen. Usein kun tuntuu käyvän niin, että inspiroivan tai koukuttavan kirjan löytyessä lukufiilis nousee potenssiin 100, vaikka muuten lukeminen on epäsäännöllistä. Nyt on mielessä vaikka kuinka paljon kirjoja, jotka haluaisin lukea, joten ei muuta kuin uppoutumaan taas kirjojen maailmaan!

2 kommenttia :

  1. Hyviä tavoitteita !! Varsinkin tuo rentoutumisharjoitusjuttu kuulostaa hyvältä, se on varmaan tosi hyvä keholle ja mielelle :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista