15.8.2014

TYYLIKÄS FASHIONISTA

Minulle on kaupungilla ollessani muodostunut yhdeksi lempipuuhaksi istua hieman syrjemmässä, ja tarkkailla ohikulkevia, tyylikkäitä ihmisiä, ja tietysti saada heiltä tyylivinkkejä omaan pukeutumiseeni. Näistä "tyyliitarkkailusessioista" tulee nimittäin itsellekin inspiroitunut olo, ja innostun usein kokeilemaan  jotain sellaisia vaateyhdistelmiä, jotka eivät olisi muuten tulleet mieleenkään.
Usein tällaisen inspiroitumishetken jälkeen alan myös miettimään, miksi en voisi tehdä välillä itsekin vähän erikoisempia, mutta silti tyylikkäitä asuyhdistelmiä. Nimittäin itse tykkään miettiä erilaisia asukokonaisuuksia, enkä aina haluaisi pukeutua aivan täysin massan mukaan, joten välillä olisi mukavaa pukeutua vähän omalla tavalla, niin kuin ne tyylikkäät ihmiset, joiden tyyliin kiinnitin huomiota suuressa ihmisvirrassa.



Tietysti sitten alkaa miettimään, että miten voisi pukeutua kuin tyylikäs fashionista. Välillä nimittäin raja tyylikkään, mutta omalaatuisen pukeutumisen ja todellisen tyylimokan välillä on veteen piirretty. Niinpä itse aina, kun haluan pukeutua tyylikkään erikoisesti, pidän asuyhdistelmää miettiessäni mielessä pari asiaa.
Ensinnäkin kannattaa aina pitää mielessä oma tyyli. En nimittäin tarkoita sillä, kun haluan pukeutua erikoisempaan, mutta tyylikkääseen asuun, että tarkoitukseni olisi pukeutua jotenkin oudosti. Tarkoitukseni on pukeutua aivan täysin oman tyylini mukaisesti, mutta johonkin vähän enemmän mietittyyn asuun kuin farkkuihin, tennareihin ja collegepaitaan. Monet päivän asu-kuvien asut ovat minulla usein nimittäin näitä asuja, jolloin olen halunnut pukeutua kuin tyylikäs fashionista. Ne asuyhdistelmät kuvastavat aivan täysin omaa tyyliäni, eivätkä ole mitään supererikoisia, vaan juuri sellaisia, mitä niiltä asuyhdistelmiltä halusinkin: oman tyylini mukaisia, mutta hieman omalaatuisia.



Olen alkanut huomaamaan, että erilaiset tyylikokeilut saavat ihan perusarkityyliinkin uutta inspiraatiota. En nimittäin mitenkään haluaisi pukeutua joka päivä aivan tavallisiin, arkisiin ja yksinkertaisiin asuihin, sillä kaipaan välillä pientä vaihtelua. Ja pari kertaa olen ihan ihmetellyt, että miksi en ole vielä ennen kokeillut jotain kivaa asukokonaisuutta. Mutta niin se taitaa mennä, että kun saa jostakin pukeutumisinspiraatiota, ja alkaa oikeasti miettimään päivän asua, vaatekaapin sisällöstä tulee ilmi aivan uudenlaisia yhdistelmiä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti