31.8.2014

SECOND HAND OUTFIT

Kesälomalla kävin pari kertaa kiertelemässä muutamia second hand-putiikkeja, ja kerran tein melkoisen löydön, johon liittyykin ihan oma tarinansa.
Löysin nimittäin erään second hand-putiikin rekistä uudenveroisen Esprit:n harmaan kesäbleiserin. Aluksi en ihan innostunut sen harmaasta väristä, joten jatkoin rekkien tutkimista. En kuitenkaan saanut bleiseriä pois mielestäni, kun se oli juuri sellainen vaate, jota olin jo jonkin aikaa etsinyt, eikä ollut edes yhtään kulahtanut, vaikka olikin käytetty. Kokeilin siis kyseistä bleiseriä, ja se istui minulle aivan täydellisesti. Liikkeessä oli samaan aikaan kaksi vanhempaa rouvaa, jotka huudahtivat minulle saatuani bleiserin päälle: "Tuohan istuu sinulle aivan täydellisesti!" Bleiseri lähti siis matkaan mukaan, ja oli vielä kaiken lisäksi alennuksessa - melkoinen löytö siis.
Kovin lämpimillä keleillä en vielä päässyt tätä löytöäni käyttämään, mutta nyt, kesän ja syksyn välisenä aikana, koin olevan juuri oikea hetki tälle bleiserille, ja niinpä kokosin nyt sen ympärille asun.
Jotta asusta ei tulisi liian muodollinen, loin kontrastia yhdistämällä siistiin bleiseriin haalistuneet farkut, harmaat tennarit, keväällä tuunaamani tummanharmaan t-paidan sekä melko yksinkertaisen, suurikokoisen laukun. Hiuksen laitoin vielä nutturalle, ja näin lopputuloksena oli siisti, mutta rento alkusyksyn asu.








                                                                    Harmaa bleiseri: Esprit/ second hand
                                                                    Farkut: Mango
                                                                    T-paita: diy
                                                                     Laukku: Aldo
                                                                     Tennarit: Vagabond

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti