1.11.2014

SVERIGES ELLE

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/13098199/?claim=npsfvavuntp">Follow my blog with Bloglovin</a>
Erilaisten muotilehtien lukeminen, ja niistä inspiroituminen on yksi suosikkijutuistani, ja siksi yöpöydälläni onkin jo melkoinen pino muotilehtiä. Minulla ei ole pelkästään jotakin yhtä suosikkilehteä, vaan tykkään lukea eri maiden omia muotilehtiä, ja niitähän tulee aina hankittua matkoilta. Erityisesti tykkään selailla ja inspiroitua juuri näistä Suomessa ei niin kaikista tunnetuimmista muotilehdistä, ja ajattelinkin vinkata niistä välilllä blogissa. Keväällä vinkkasin Italian Voguesta, ja tällä kertaa vuorossa on Ruotsin ELLE.
Olin jo tutustunut tähän lehteen välillä kirjastossa, ja ihastuin heti, mutta minua jäi harmittamaan, kun kirjastossa ei ollut saatavilla uusimpia numeroita. Tietysti lehtihyllyissä myydään kyseistä muotilehteä, mutta sitä ei ollut jotenkin tullut koskaan hankittua. Vähän aikaa sitten kuitenkin minulla oli mahdollisuus saada tämä lehti Tukholmasta toimitettuna, ja pääsin kerrankin tutustumaan aivan uuteen Ruotsin ELLE:en.
Hetken lehteä selailtuani jo totesin, että miten jokin muotilehti voikaan olla näin inspiroiva. Olen selaillut melko useita suomalaisia ja ulkomaisia muotilehtiä, ja tämä pääsi kyllä heti suosikkieni joukkoon. Erilaisia asuideoita alkoi heti vilisemään päässäni, ja sainpa vielä joitakin ideoita valokuvaamista varten. Kuvat olivat vain jotenkin sommiteltu niin kauniisti ja inspiroivasti, että tämä lehti oli visuaalisesti erittäin onnistunut.
Ehdottomana plussana tästä lehdestä voisi vielä sanoa, että se ei ole liian paksu, kuten muotilehdet joskus tuntuvat olevan, ja näin lehteä voi vaikka kantaa mukana.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti