8.10.2015

5 X LATELY

IMG_2318 Opettelin vasta vähän aikaa sitten käyttämään huulirasvaa. Siis vasta nyt! Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, niinhän se meni... Ihan ehdoton huulirasva on kuitenkin huulipunan kanssa käytettäessä, kun huulet pysyy paremmassa kunnossa, ja huulipunakin paremmin paikallaan.

IMG_2267 No se syksy. Saisin varmasti aikaan ihan oman postauksenkin syksyn hyvien puolien ylistämisestä... Mutta, viime päivinä syksy onkin tullut toden teolla, kun ilmat kylmenivät ja lehdet ovat värikkäitä. Ja tietenkin se syksyn paras juttu, nimittäin pääsee käyttämään ihania syysvaatteita! 

IMG_2255 Niin, ja tulihan tässä vähän aikaa sitten tehtyä yksi ihan ehdoton kosmetiikkalöytö! Tai no, meikkaustarvike, jos tarkkoja ollaan. Nimittäin meikkivoidesivellin, tuo punainen. Ja parin käyttökerran jälkeen hämmästelin, että miten ihmeessä olen selvinnyt ilman meikkivoidesivellintä? Se on meinaa ihan ehdoton meikatessa. 

PicMonkey Collage8 Koska vietin synttäreitä viime viikolla, kuluneeseen viikkoon on mahtunut paljon herkuttelua. Mutakakkua, suklaamuffinssi, Oreo-juustokakkua, jonka ohje löytyy muuten täältä. No, synttärit on vain kerran vuodessa. Ja voisi muuten sanoa, että kollaaseiden tekeminenkin on ollut viime aikoina yhtä suosikkipuuhaani, kun niitä on näkynytblogissa melko tiheään...

IMG_2248 Syksyä ja talvea varten neulottu villapipo alkaa pian olla valmis, joten nyt on viimeistään mietittävä seuraavaa käsityöprojektia. Ja siihen auttoikin Virkkuri-kirja, jonka ohjeeella aion virkata sisustuskorin. Nyt sitten vain matonkudetta hankkimaan!

4 kommenttia :

  1. Ihanat noi ruuat! Herätti heti mielenkiinnon haha :D

    http://onrooftop.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, niinpä! Ruokakuvista tulee aina nälkä :)

      Poista
  2. Ihanaa, että joku muukin kuin vain minä on käsityö-ihminen! Tuntuu, että nykypäivänä entistä harvempaa nuorta kiinnostaa käsityöt.
    Kiitti nuista leivos kuvista, tulikin aivan yltymätön himo.. :D
    Sulla on nätti blogi. Tuli mieleen mistä nimi kertoo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Nykyään käsityö-ihmisiä ei tunnu olevan nuorten keskuudessa juuri lainkaan. Ja sama täällä, herkkukuvia katsellessa tulee järjetön makean himo....
      Niin, ja tuosta blogin nimestä. Tosiaan joskus vitsailtiin, että nimekseni voisi tulla Minttu Viennetta. No, ei tullut, mutta blogin nimeä keksiessä se tuli ekana mieleen :)

      Poista