21.10.2015

ASUKUVAILUA LAPISSA

IMG_2653 IMG_2630 IMG_2545 IMG_2585 IMG_2635 Parkatakki: Didriksons // Raitapaita: Race Marine/Stadium // Farkut: Vero Moda // Tennarit: Converse 

No niin, vihdoin asukuvia Lapista! Nappailtiin tosiaan kaverini kanssa parit asukuvat reissun ekana iltana, ja vitsit että tykkään näistä. Pohjoisessa kun valo oli ihan erilainen, ja toi mukavaa vaihtelua. Tosin kääntöpuolena oli, että pimeä tuli illalla jo melko aikaisin, ja valo meinasi loppua kesken kuvailun. 
Samalla esittelyyn pääsi tämän syksyn uusi hankintani, nimittäin Didriksonsin parkatakki. Ja sen löytyminen olikin melkoisen etsinnän takana! Ihastuin nimittäin Karen-parkatakkiin, joka oli edellisen talven mallistossa, ja näinollen ei enää saatavilla. Toiveikkaana selailin kuitenkin kaikki mahdolliset nettikaupat läpi, että jos jossain olisi vielä takkeja jäljellä... Mutta ei sitten missään. Tsekkailin sitten tämän syksyn malleja, mutta ei, mikään ei ihan tärpännyt. Jossain oli väri väärä, toisessa malli ei näyttänyt hyvältä yms. Mutta sitten ihan sattumalta eräästä pienestä ruotsalaisesta nettikaupasta (Smilebutiken.se) löytyi Karen-parkatakkeja, oikeassa värissä ja koossa. Ja vieläpä puoleen hintaan! No, kuten arvata saattaa, takki lähti ostoskoriin, ja nyt olen iloinen unelmatakkini omistaja.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti