31.10.2015

OCTOBER FAVORITES

IMG_3324 Noisy Mayn siniset farkut. Olen kehunut Noisy Mayn farkkuja aiemminkin tässä postauksessa, ja on ne vaan edelleen suosikkifarkkuni. Lokakuun suosikkeihin pääsi kuitenkin klassisen siniset, Lucy-malliset farkut, joita olen käyttänyt viime aikoina lähes joka päivä. Siis miksi en ole tajunnut hankkia näitä aikaisemmin? Farkut venyvät käytössä juuri itselle sopiviksi, ja tuntuvat sopivan kaikkiin asuihin.

IMG_3355 Loreal True Match Power -puuteri. Viime aikoina olen löytänyt monista perus kosmetiikkatuotteista uuden suosikkini. No, tällä kertaa löysin suosikkipuuterini. Kokeilin nimittäin ensin True Match -sarjan meikkivoidetta (joka on myös ihan huippu!) ja löysin puuterin sitten sen pohjalta. Koostumukseltaan puuteri on äärettömän ohutta, ja se sulautuu hyvin ihon omaan sävyyn. Yllättävän pieni määrä myös riittää, eikä puuteria tarvitse juuri lisäillä päivän aikana.

IMG_3377 Meikkien säilytyspurkit. Mietiskelin alkusyksystä uusia juttuja huoneeseeni, ja yksi tärkeimmistä oli meikkien järjestely uudelleen. Säilytin nimittäin ennen meikkejä vaatekaapissa omalla hyllyllään, joka oli kaikkea muuta kuin toimiva ratkaisu... No, päädyin sitten Ikean säilytyskoreihin, jotka laitoin työpöydälle. Ja sen lisäksi, että meikit on järjestelty paremmin, ne toimivat nyt myös sisustuselementtinä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti