15.9.2014

INSPIRAATIOKOLLAASI VAATEKAAPIN OVESSA

Minulla oli jo jonkin aikaa ollut mielessä, että voisin koota vaatekaappini oven sisäpuolelle inspiroivan kollaasin lehdistä leikatuista kuvista. Olin nimittäin jo aikoja sitten laittanut oveen erilaisia vaatekollaaseja, mutta halusin hieman vaihtelua, joten päätin koota tilalle uuden, ja hieman raikkaamman kollaasin.
Tällä kertaa päätin laittaa kollaasiin hieman suurempia, ja keskenään samankokoisia kuvia. Ihan ylipäätään senkin takia, että saisin kollaasin joskus valmiiksi, (pieniä kuvia olisi tarvinnut n.50 kappaletta) ja myös siksi, että kollaasi olisi symmetrinen, eikä rönsyilisi joka suuntaan.
Vähän vahingossa päätin repiä kaikki kuvat hieman epäsiististi irti lehdistä. Aluksi oli tarkoitus, että leikaisisin se siististi, mutta kun ensimmäinen kuva repesi pahasti yrittäessäni irroittaa sitä lehdestä, totesin, että parempi on vain repiä kuvat irti, ja katsoa mitä tulee. Jälkikäteen katsoessa oli kuitenkin ehkä parempi, että reunat on vain revitty, sillä näin kollaasi ei ole liian huoliteltu, mutta kuitenkin sopivan siisti.



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti