31.1.2015

IHANA TAMMIKUU

Vuodenvaihteessa mietin, että olisiko minulla vuodelle 2015 joitakin uudenvuodenlupauksia, tai ylipäätään joitakin erityisiä toiveita, ja päädyin siihen lopputulokseen, että haluaisin tehdä tästä vuodesta unelmien vuoden, tai ainakin ihanan vuoden. Monia kivoja juttuja onkin jo tiedossa tälle vuodelle, ja varmasti lisää juttuja on vielä tulossa.
Halusin yrittää tehdä tavallisesta arjestakin mahdollisimman mukavaa, joten kokosin tammikuun alussa listan 20 ideaa kevääseen, eli hauskoja juttuja arkena toteutettavaksi. Ja ainakin tähän mennessä olen tehnyt tavallisestakin arjesta mukavaa, ja odottelen jo innolla varsinaista kevättä, jolloin pääsee toteuttamaan taas lisää kivoja ideoita.
Tätä listaa täytellessäni sain myös idean, että voisin säännöllisin väliajoin listata pieniä kivoja juttuja, ja välillä olenkin jo listaillut päivän aikana tapahtuneita kivoja asioita. Nyt kuitenkin päätin listata tammikuun aikana tapahtuneita kivoja juttuja, ja tätä voisin suositella muillekin. Siitä tulee nimittäin ihanan positiivinen fiilis, kun tajuaa, miten paljon kivoja juttuja vähässä ajassa on tapahtunut.

Opettelin nauramaan itselleni. Vähän aikaa sitten vietin erittäin hauskan hetken ottaessani peilin edessä hauskoja ilmeilykuvia itsestäni. Se oli todella hauskaa puuhaa, ja mainio tapa karkoittaa tylsyys, vaikka tosin välillä kuvailusta ei meinannut tulla mitään, kun nauroin katketakseni ottamilleni kuville... Mutta siis, aivan mahtavaa tekemistä, kun kaipaa jotakin hauskaa ja rentoa ajanvietettä.

Kuvasin useammat asukuvat. Tälle vuodelle minulla oli blogin kannalta vain yksi tavoite: ottaa mahdollisimman paljon asukuvia. Ja voisi sanoa, että hyvin lähti tämä tavoitteeni liikkeelle, kun jo tammikuussa tuli kuvattua paritkin asukuvat.

Maistoin valkosuklaamustikkakakkua. Aivan vuoden alussa rohkaistuin maistamaan kerrankin kahvilassa jotakin ihan uutta ikiaikaiseen kaavoihin kangistumisen sijaan, ja kokeilin ensimmäisen kerran valkosuklaamustikkakakkua. Ja kyllä muuten kannatti, sillä kyseinen täytekakku oli todella hyvää, tosin myös todella makeaa.

Luin paljon kirjoja. Viime syksynä kirjojen lukeminen jäi minulla todella vähäiseksi, ja koko syksyn aikana luin kaikkiaan vain kolme kirjaa. Joululomalla lukuinto sitten jotenkin vain palasi takaisin, ja nyt tammikuussakin olen jo ehtinyt lukemaan useamman kirjan. Jos tämä sama tahti säilyy, niin kevään aikana tulen varmasti tekemään blogiini useampia kirjavinkkauksia.

Vietin netissä aikaa inspiroituen kevätmuodista. Tänävuonna päätin kokeilla kevätmuoti-postauksessa jotakin aivan uutta, ja niinpä päätin tehdä muutaman kollaasin kevätmuodista. Tämä vaati tietysti paljon taustatyötä etsien netistä juttuja tämän kevään muodista, mutta homma oli minulle enemmän kuin mieluisa, kun samalla sain paljon inspiraatiota myös omaan pukeutumiseeni tulevaan kevääseen.






Aloitin scrapbookin kokoamisen. Suunnittelin jo pitkä aika sitten, että voisin koota inspiroivan scrapbookin, josta löytyisi ideoita niin pukeutumiseen ja kampauksiin kuin tuleviin käsityöprojekteihinkin. Päätin sitten lopulta, että tänä keväänä minä sen scrapbookin kokoan, ja hyvin olen jo edistynyt. Kuvien sommittelu ja liimailu on nimittäin niin mukavaa hommaa, että kun on saanut yhden aukeaman valmiiksi, on jo pakko päästä suunnittelemaan seuraavaa.

Uudistin huoneeni sisustusta. Kovin suuria sisustuspäivityksiä en ole huoneeseeni vielä tehnyt, mutta pieniä virkistäviä muutoksia kuitenkin. Uuden vuoden alkaessa halusin tehdä huoneeseeni joitakin pieniä udistuksia, mutta olen huomannut, että ne pienetkin päivitykset piristävät mielialaa kummasti. Kuten vaikka seinälle laitettu kollaasi sisustuskorteista.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti