14.6.2015

BLOGI 2 VUOTTA!

Blogcollage1 Nyt siitä on sitten mennyt jo kaksi vuotta, kun aloitin Minttu Viennetta-blogin! Siis vastahan kirjoitin tässä postauksessa, että blogi täyttää vuoden.Kirjoitin tuossa postauksessa siitä, että ensimmäinen vuosi meni oman bloggaustyylin etsimiseen, ja arvelin, että seuraavana vuonna keskityn uusien ideoiden keksimiseen/jakamiseen. Mutta menikö se sitten niin?
Tavallaan kyllä ja tavallaan ei. Keksin kyllä paljon uusia juttuja, mm. listasin 20 ideaa kevääseen ja tein sekä syyskuussa että maaliskuussa valokuvaushaasteen. Tavallaan myös tämä toinenkin bloggausvuosi meni oman tyylin etsimisessä, valokuvauksen harjoittelussa ja blogin ulkoasun muokkaamisessa. 
Tein tässä pari päivää sitten myös ns. tutkimusmatkan ja lueskelin vanhoja postauksiani. Vähän siinä naureskelin vanhoille jutuille, että miten sitä teki niin eri tavalla asiat, mm. valokuvauksessa. Mutta tekemällä sitä oppii, ja vuoden päästä varmaankin naureskelen, miten sitä kaksi vuotta blogattuaan oli vielä niin aloittelija...
Blogcollage2 Ajattelin vielä näin loppuun tarjota pienen aikamatkan, ja linkkailla muutamia erityisesti mieleen jääneitä postauksia kuluneelta vuodelta. En nimittäin edes itse muistanut kaikkia vuoden aikana tekemiäni postauksia, ja ne löytäessäni olin ihan ihmeissäni, että mitä, tätäkään juttua en olisi ilman postausta muistanut!

Vaatteiden huolto-opas- postauksessa kokosin yhteen mahdollisimman paljon vinkkejä niin vaatteiden korjauksesta kuin villavaatteiden pesustakin. Olin nimittäin juuri lukenut Hyvän mielen vaatekaappi-kirjan, (joka muuten kannattaa ehdottomasti lukea!) ja olin aivan innoissani kirjasta oppimistani jutuista.

Choco Deli- ihana suklaakahvila- postauksessa tein blogini toisen kahvilavinkkauksen. Kyseisessä kahvilassa kävin syyslomalla Rovaniemellä, ja edelleemkin eksyn välillä ihailemaan kuvia paikan herkuista. Yhdet parhaimmista cupcakesista ikinä!

Kivoja juttuja bloggaamisessa- postauksessa listasin siis bloggaamisen parhaita juttuja. Itsessään tähän postaukseen listasin "vain" neljä juttua, vaikka on niitä paljon enemmänkin. Ja oli mielenkiintoista kerrankin ihan oikeasti miettiä, että mitkä jutut ovat juuri omasta mielestä bloggaamisessa parasta.

Shoppailuvinkkejä Pariisiin- postauksessa jatkoin shoppailuvinkit-postaussarjaa, jonka aloitin Roomasta. Ja hyviä vaatelöytöjä Pariisista teinkin!

Raikas kesämeikki- postaus oli ensimmäinen tekemäni meikki-postaus, eikä taatusti viimeinen! Olin siis päässyt harjoittelemaan juhlameikin tekoa, ja aika kiva meikki sitten saatiin aikaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti