29.6.2015

20 IDEAA KEVÄÄSEEN- MITEN MENI?

IMG_9236 Tammikuussa tein jo moneen kertaan eri postauksissa linkatun 20 ideaa kevääseen - postauksen, jonka tehtäviä olen toteuttanut pikkuhiljaa kevään aikana. Ihan kaikkea en ehtinyt tehdä, mutta siinähän on jo hyviä ideoita syksyä varten. Tai niin, marraskuun räntäsateella on mitä oivallisin aika väkerrellellä ystävänpäiväkortteja... 
Mutta suurimman osan tehtävistä sain jo ihan keväällä tehtyä, ja ajattelin nyt, kun mitenkään ei voi enää sanoa, että olisi vielä kevät, linkata yhteen kaikki ne listan jutut, joiden toteutuksesta tein postauksen.

1. Katso muotinäytöksiä netistä. Tähän kohtaan voisin laittaa jonkinlaisen puolirastin, sillä netistä en suinkaan muotinäytöksiä tuijotellut, mutta Marimekko ss/15 fashion show  - postauksessa kerroin Marimekon kevät/kesä-muotinäytöksestä, jonka kävin tsekkaamassa ihan paikan päällä.

5. Valmista smoothie. Tarkoitus oli kokeilla vielä jotakin aivan uutta smoothie-reseptiä, ja senkin tein Spring smoothie - postauksessa, jossa yhdistin marjoja ja hedelmiä samaan smoothieen.

6. Pue lenkkarit siistiin asuun. Tämä taisi olla listan tehtävistä ehdottamasti kokeiltava-joukossa. Vappuna sitten vihdoin kokeilin, ja innostuin niin paljon, että käytin lenkkareita enemmänkin farkkujen kanssa. Kun ne lenkkarit vaan on niin käytännölliset ja mukavat... Kuten suunnittelin, kuvasin myös tämän asun ja tein siitä Sneakers style - postauksen.

14. Kokeile uutta kampausta. Itseasiassa uusien kampauskokeilujen sijaan tein vähän radikaalimman kokeilun ja uudistin koko hiustyylini. New hair & dress - postauksessa kerron tästä uudistuksesta tarkemmin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti