4.6.2015

TOUKOKUUN SUOSIKIT

IMG_9973 MAKE UP FOR EVER:n pinkkiä huulipunaa käytin toukokuussa lähes joka päivä ihan arkimeikissä. Esimerkiksi valkoinen kauluspaita + mustat farkut- yhdistelmä, jota tuli myös käytettyä todella paljon, sai kivasti piristystä värikkästä ja kesäisestä huulipunasta. Eikä huulipunan väri (sävy 33) ollut liian pinkki, vaan juuri sopiva piristysruiske yksinkertaisiin asuihin.
IMG_9975 Toukokuun jokaisessa päivän asu-postauksessa minulla oli käytössä aurinkolasikokoelmani uusimmat lasit, nimittäin ihanat second hand-pokat. Linssien mallihan on vähän erikoinen, ja aluksi mietin, että mitenköhän ne minulle sopii, mutta sopivat sitten aivan mainiosti! Nyt toukokuussa pääsin jo käyttämään todella paljon aurinkolaseja, ja nämä lasit oli sitten käytössä harva se päivä... Mutta on ne niin  ihanat! 

IMG_9948 Kampaajalla kävin ihan toukokuun lopussa, mutta silti uusi hiustyyli ehti nousta yhdeksi toukokuun parhaaksi jutuksi! Moneen kertaan kokeillut asut tuntuvat uuden hiustyylin ansiosta ihan uudenlaisilta, ja mietin jatkuvasti, millaisia kampauksia voisi väkertää.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti