Pohja:
3 kananmunaa
1,25 dl sokeria
1,25 dl vehnäjauhoja
Täyte:
1 ps pakastevadelmia
3 rkl vadelmahilloa
1 dl kermavaahtoa
Päälle:
1 dl kermavaahtoa
1 tl sokeria
1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi. Lisää vehnäjauhot siivilän läpi vasrovasti sekoittaen.
2. Paista kakkupohja uunissa 175 asteessa n. 30 min. Kumoa ja anna jäähtyä.
3. Leikkaa kakkupohja kahteen osaan ja kostuta huolella. Anna kakun olla jääkaapissa n. 2 h.
4. Valmista täyte: sekoita vadelmat ja vadelmahillo keskenään. Vatkaa 2 dl kermavaahtoa, ja sekoita puolet siitä täytteen sekaan. Anna toisen osan kermavaahdosta olla jääkaapissa seuraavaan päivään.
5. Levitä täyte tasaisesti kakun väliin ja laita kakku jääkaappiin.
6. Sekoita loppuun kermavaahtoon 1 tl sokeria, ja levitä se tasaisesti kakun päälle.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti