1.8.2015

BEST OF JULY

IMG_1115 Vaikka olenkin aina ollut farkkutyttö, hankin tänäkesänä vasta ensimmäiset farkkushortsini. Ja hyvä löytö ne olivatkin, nimittäin kylmästä heinäkuusta huolimatta käytin niitä niin paljon kuin mahdollista. Farkkushortsit kun ovat niin klassiset ja sopivat kaikkien vaatteiden kanssa.

IMG_1092 Löysin Tanskan matkalta lentokentältä Oreo-keksejä, ja vieläpä vähän erikoisempia suklaalla päällystettyjä Oreoita. Ja voi että kun ne ovat herkullisia, minusta nimittin tuli jonkin sortin Oreo-fani. Nyt sitä vaan tuskailen, että mistäköhän niitä löytäisi Suomesta...

IMG_0957 Ja kun kävin heinäkuussa Tanskassa, ihastuin siihen maahan niin paljon, että siellä pitää käydä joskus uudestaan. Jyllanti oli nimittäin paikkana toisaalta niin samanlainen kuin Suomi, mutta silti niin erilainen. Ja tämän kuvan maisemat ovat Himmelbjerget-vuoren huipulta, jossa Tanskaan taisin ihastua.

IMG_1081 Heinäkuun lopussa kokeilin myös suklaaseen dipattuja mansikoita ensimmäisen kerran, ja lähinnä ihmettelin, että miksi ihmeessä en ole kokeillut niitä aiemmin? Ne ovat nimittäin raikkaudellaan täydellinen kesäherkku!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti