8.8.2015

PÄIVÄ YKSIN HELSINGISSÄ

IMG_1315 Vietin eilisen päivän kuljeskellen itsekseni Helsingissä, ja yllättävän hauska päivä minulla olikin. Otin nimittäin kameran mukaan, ja käytin paljon aikaa ihan vain erilaisten juttujen kuvaamiseen, kun ei ollut kiire mihinkään. Saatoin pysähtyä kadunkulmaan pidemmäksikin aikaan vaihtelemaan kameran asetuksia ja ihan vain kuvailemaan kaikessa rauhassa. Ja aika paljon tuli sitten kuvia päivän aikana räpsittyäkin.
Olin minä tosin keksinyt ihan tekemistäkin itselleni. Kuljeskelin ratikalla kaupunginosasta toiseen koluamaan kirppareita. Ja Kaivarin Kanuunassa taisin lahjakkaasti kuluttaa aikaa lähes tunnin verran, ihan vaan ihmetellen ja inspiraatiota hakien. Ja tulihan sitä myös ihan spontaanisti käytyä eri paikoissa ja kuvailtua jotain erikoisia juttuja.
En kuitenkaan tuntenut itseäni yksinäiseksi, päinvastoin, minulla oli todella kiva päivä. Yksinoleminen kun ei välttäättä tarkoita yksinäisyyttä ja tylsyyttä. Itsekseen on aikaa vain ajatella asioita ja kuljeskella ihmetellen uusia paikkoja. Itseasiassa voisin tehdä uudestaankin tällaisia itsekseen kuvailu/ihmettely-päiviä.
Mutta tässä kuvakoostetta eilisen päivän kuvasaldosta!

IMG_1279 IMG_1321 IMG_1316 IMG_1311 IMG_1272

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti