3.8.2015

KARKKIVÄRIMIX JA TYYLIOIVALLUKSIA

IMG_1137 Make up foreverin huulipunasta on tullut vähässä ajassa juhlameikkini luottotuote. Se nimittäin tuo jokaiseen asuun piristyksen pienenä väripilkkuna.
Sattumalta kokeilin nimittäin  eilen yhdistää huulipunan sini-valko-raidalliseen juhlamekkooni, ja yhdistelmä oli lopulta aika hauska. Sekä huulipunan pinkki väri että mekon siniset raidat ovat molemmat karkkisia, ja sopivat hyvin yhteen. Miksi oi miksi en ole kokeillut tätä comboa aikaisemmin? Ja samalla löysin taas kerran vähän uuden tavan pukea raitamekkoni, kun olen sen blogiinkin kuvannut jo kaksi kertaa aikaisemmin.

IMG_1138 Toinen tyylioivallus, minkä eilen tein, liittyi kampaukseen. Olin nimittäin harmitellut sitä, että lyhyempiin hiuksiin on vaikeampi kokeilla erilaisia kampauksia, kun ihan perus nutturankin tekeminen on haastavampaa.
No, nyt on ainakin yksi kampaus kokeiltu. Rento ponnari, tai miten sen nyt määrittelisi. Ja helppo se oli toteuttaakin. Ensin hiuksiin keskipäänjakaus, tämän jälkeen hiukset vain kiinni taakse ja etummaiset hiukset jätetään huolettomasti auki. Tai vaihtoehtoisesti hiukset voi laittaa nutturalle.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti