29.8.2015

POHDINTOJEN SYYSKUU

IMG_1288 Aloitin bloggaamisen lähinnä kirjoittamisen takia. Se oli, ja on edelleen, rakas harrastukseni, joten kirjoittaminen on aina ollut minulle olennainen osa bloggaamista. Erityisesti blogini ensimmäisenä vuotena tein paljon pohdiskelevia postauksia, niin täydellisestä vaatekaapista kuinpäiväkirjan kirjoittamisesta.Nyt viime aikoina olen kuitenkin tehnyt melko vähän postauksia, joissa pohdiskelen erilaisia aiheita. Kyllä sitä välillä nyt on tullut jotain kirjoiteltua, mutta enemmänkin voisi. 
Niinpä päätin tehdä itselleni haasteen syyskuun ajaksi. Joka viikko, sunnuntaina, kirjoitan jonkinlaisia pohdiskeluja. Joka kerta on luvassa vähän erilainen aihe, ja toiset ovat ehkä syvällisempiä ja toiset pinnallisempien asioiden pohtimista. Ja voihan pohdiskeluna pitää myös vaikka asioiden listaamista, ja samalla niiden miettimistä.
Pointti on kuitenkin se, että kun haastan itseni tekemään säännöllisesti pohdiskeluja, saattaisin alkaa tekemään niitä taas säännöllisemmin. Ei nyt ehkä ihan joka viikko, mutta vaikkapa ainakin kerran kuukaudessa. Ja samalla tulisi oikeasti kirjoiteltuakin enemmän ihan ajan kanssa. Täysin pohdiskelulinjalle en ole siis blogini kanssa syöksymässä, mutta jos saisin niistä vaikka edes vakituisen aihealueen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti