6.8.2015

DIY: MINIMALISTINEN NEULEPAITA

IMG_1177 Neulottuani vihreän neuletakkini minuun iski into tehdä lisää suuritöisiä neuleprojekteja. Kyllä, niihinkin voi näköjään muodostaa addiktion...
No, pari kuukautta suunnittelin, millainen olisi seuraava neuleprojektini, ja lopulta päätin, että halusin tehdä simppelin neulepaidan ruskeasta puuvillalangasta. Ja se olikin sitten helpommin sanottu kuin tehty, sopivan langan löytyminen nimittäin. Kaikki langat tuntuivat olevan joko väriltään tai materiaaliltaan vääränlaisia. Lopulta kuitenkin löysin nettiä selaillessani Novitan Tennessee-langan, joka oli aivan kriteerieni mukainen. Tosin sen valmistus oli lopetettu jo pari vuotta sitten.
En kuitenkaan päättänyt luovuttaa ennen kuin olin tarkistanut Novitan Lankadeli-putiikin tarjonnan, kun siellä meinaa on myynnissä vähän harvinaisempia lankoja. Ja siellähän sitä oli! Jäljellä oli ainoastaan ruskeaa, ja sekin oli jo poistomyynnissä. Mutta lopulta olin löytänyt etsimäni, ja koko loppupäivän hypähtelin innosta, niin absurdilta tämä löytö tuntui.

IMG_1189 IMG_1174 Tämä neuleprojekti oli helppo ja yksinkertainen, mutta melko aikaavievä, kun valmistumiseen meni lähes vuosi! Ainoa haastava vaihe taisi olla pääntieresorin neulominen, kun se on niin näkyvällä paikalla, että siitä täytyi tulla siisti. Ja kaiken tämän aherruksen jälkeen olen tyytyväinen lopputulokseen, siitä tuli juuri sellainen kuin halusinkin.
Nyt kun neulepaita valmistui juuri sopivasti syksyksi, saan sen varmasti jo lähiaikoina käyttöön. Ja niin pitkään valmistuiseen meni, että olen suunnitellut neulepaidan ympärille paljon kivoja asuja.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti