31.8.2015

ELOKUUN SUOSIKIT

IMG_1740 Uusi postausideavihko. Ihan siitä lähtien, kun aloitin bloggaamisen, olen aina kirjoittanut postausideat vihkoon ylös. Vuosien aikana vihko on pari kertaa vaihtunut, ja joskus olen askarrellutkin itselleni postausideavihon. Nyt kuitenkin pari viikkoa sitten vihko lähti taas vaihtoon edellisen oltua jo melko sekavan näköinen, ja oli kyllä piristävä uudistus! 
Uusia postausideoita tulee jatkuvasti, ja olenkin ollut elokuussa vähän aktiivisempi bloggaamisen suhteen. Eli niinkin pieni asia kuin muistiinpanovihkon vaihtaminen piristää kummasti.

IMG_0296 Valokuvaus. Toinen asia, missä olen ollut elokuussa aktiivinen, on ehdottomasti valokuvaus. Vähän aikaa sitten nimittäin kerroin tässä postauksessa, että olen viime aikoina innostunut kokeilemaan monia uusia juttuja valokuvauksessa. Ja niinhän minä olenkin! Elokuussa aloitin kuvaamaan raw-kuvia ja rupesin aktiivisemmin muuttamaan tarkennuspistettä ja aukon suuruutta.
Innostus uuden oppimiseen ei edes jäänyt tähän, vaan suunnittelen jo erilaisten valokuvauskirjojen lukemista. Syyskuussa blogissa tullaankin varmaan sitten taas näkemään paljon valokuvauspostauksia...

IMG_1763 Itsetekemäni raitapaita taisi olla elokuussa eniten käyttämäni vaate. Oikeastaan se on kesävaate, mutta kesällä, jos sitä kesäksi voi edes kutsua, oli niin kylmä, että paita jäi kaapin perälle. Ja nyt sitten koulujen alkaessa tuli helteet, ja raitapaita pääsi tehokäyttöön koko kesän edestä.
Mutta enköhän minä vielä jonkin keinon keksi käyttää sitä vielä syksylläkin. Jos vaikka pukisi valkoisen kauluspaidan alle, niin raitapaita pääsisi käyttöön kylmemmälläkin säällä.

IMG_1138 Kampausten väkertely. Lieneekö syynä lukemani  Beauty-kaikki kauneudesta-kirja, mutta elokuussa kokeilin useita erilaisia kampauksia. Ensin kokeilin ponnaria juhlatyyliin, sitten innostuin tekemään rentoja nutturoita, ja viime viikolla kokeilin vielä fiftari-tyylistä korkeaa ponnaria. 
No, nyt on ainakin tullut todistettua, että kyllä polkkatukastakin saa väkerreltyä vaikka minkälaisia  kampauksia. Ja ehkä eniten taisin innostua rennoista nutturoista.

IMG_1761 Urban Decayn huulipuna. Halusin hankkia itselleni syksyksi punaisen huulipunan tyyliä piristämään. Ja senhän minä sitten löysin, jopa kivemman kuin mitä olin ajatellut. Nimittäin Urban Decayn pirteän huulipunan, josta taisi heti tulla suosikkihuulipunani.
Urban Decay rantautui vasta muutama viikko sitten Suomeen, ja jo pari päivää lanseerauksen jälkeen pääsin meikkiosastolle merkin meikkejä ihmettelemään. Huulipunia oli vaikka millä mitalla, ja sopiva löytyi pienoisen mietinnän jälkeen, ja ihastuin siihen heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Värissä on todella paljon pigmenttiä, ja se pysyy hyvin koko päivän. Aivan täydellinen huulipuna siis.

4 kommenttia :

  1. Nice pictures, you're beautiful carina!
    I followed you on GFC #21, hope you can follow me back ;)

    besos,
    M
    The Flower Duet

    VastaaPoista
  2. Ihanalta näyttää toi huulipuna!♥ Mullakin ois etsinnässä joku punanen huulipuna syksyy varten, joten pitää varmaan tota harkita. Mikä ton hinta oli? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, voin kyllä ehdottomasti suositella! Kun on nimittäin suosikkihuulipunani. Ja hinta oli 21.90 € :)

      Poista