1.8.2013

KESÄTALLIN SALAISUUS- KIRJA-ARVOSTELU

Olen tehnyt blogiini vasta yhden kirja-arvostelun, joten tässä olisi uusi kirja-arvostelu. Kyseinen kirja on ehkä paras lukemani hevoskirja, joka ei kuulu mihinkään kirjasarjaan.

Parhaat ystävät Kati ja Cilla pääsevät viettämään unelmiensa kesälomaa. Heillä on vuokrahevoset, ja tallipaikat Björkgårdenin kartanon lähistöllä. Aurinko paistaa, metsätiet ja läheinen järvi kutsuvat.
Pian tytöt tutustuvat myös iäkkääseen Louise-rouvaan, joka kertoo heille kauhutarinan muinoin talliin hirttäytyneestä Karin-neidosta, joka kuulemma kummittelee yhä tallin heinävintillä.
Ei mene aikaakaan, kun pitkään tyhjillään olleessa rakennuksessa alkaa tapahtua kummallisia asioita, eivätkä tytöt enää tiedä, onko Louisen kertomus totta vai tarua.
Ja kun vielä läheiseen autiomökkiin ilmestyy kesävieraiksi kaksi biologia, jotka sanovat jäljittävänsä harvinaista kasvia, ympyrä alkaa sulkeutua. Voisivatko tallin tapahtumat liittyä läheisestä Östhammarista varastettuihin kuninkaan päiväkirjoihin?
Entä mitä todellisuudessa haluavat nuo eriskummalliset biologit?

Arvostelu: Pidin kirjasta, sillä juoni kulki hyvin kokoajan eteenpäin, ja kirjassa tapahtui monia yllättäviä juonenkäänteitä, eli juoni ei ollut ennalta-arvattava.
Kirjailija: Lena Ollmark


Syksyn aikana tulen julkaisemaan blogissani vielä monia kirja-arvosteluja.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti