24.10.2013

TALVIMUOTI 2013

Minun oli ensin tarkoitus tehdä talvimuoti-postaus vasta marraskuun puolella, mutta, koska talvi päätti saapua jo nyt, arvelin, että nyt olisi oikea aika tehdä kyseinen postaus.


Vero Moda
Yksi talvitakkitrendeistä on lämmin parkatakki, jossa on karvareunuksinen huppu. Tässä takissa yhdistyy myös yksi tämän talven muotiväreistä, nimittäin valkoinen.

Kookenkä
Talven kenkämuotiin kuuluu erilaiset nilkkurit. Nilkkurit voivat olla korollisia tai tasapohjaisia, nahasta tai nupukista tehtyjä sekä erivärisiä.



Lindex
Erilaiset palmikkoneuleet kuuluvat myös vahvasti tämän talven muotiin. Tässä palmikkoneuleessa yhdistyy myös toinen syksyn ja talven trendiväri, sähkönsininen.


Gina Tricot
Trendikkäät farkut ovat mustat tai jonkin muun tumman värin väriset. Vyötärö on tällä hetkellä normaalikorkuinen.



H&M
 Talvitakkien lisäksi turkis näkyy tänätalvena ja -syksynä myös erilaisissa tekoturkistakeissa ja -liiveissä, jotka voivat olla mustia tai ruskeita tai jopa värikkäitä.



H&M
Toinen talvitakkitrendi on erilaiset untuvatakit, jotka voivat olla normaalipituisia tai helmasta hieman pidempiä. Untuvatakit voivat myös olla värikkäitä.



Lindex
Erilaiset hatut, pipot sekä myssyt ovat tänätalvena ja -syksynä erityisen trendikkäitä. Suokaa siis korvasi kylmältä tuulelta!



Zara
Kauden juhlamekoissa on usein täyspituiset tai 3/4-osahihat. Väriltään mekot ovat mustia tai muuten tummia ja mekoissa on erilaisia yksityiskohtia, kuten mm. pitsiä, rypytyksiä tai helmiä.

Tässä oli siis koottuna tietoa talven 2013 muodista. Omia suosikkejani ovat parkatakit, palmikkoneuleet sekä nilkkurit.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti