19.12.2013

STARBUCKS

Monissa lifestyleblogeissa on viimeaikoina puhuttu, että Helsingin keskustaan on avattu Starbucks. No, yksi päivä minulla sattui olemaan Helsingin keskustassa ollessani ylimääräistä aikaa, joten päätin käydä testaamassa kyseisen kahvilan.
Ensinnäkin Starbucks on liikkumisen kannalta hyvässä paikassa, Akateemisen kirjakaupan kanssa samoissa tiloissa.
Erikoisena asiana oli ainakin se, että jonossa ollessa tarjoilija tuli kysymään tilauksen nimellä, ja kyseinen lappu annettiin kassalle. Sen jälkeen sitten siirryttiin tiskin toiseen päähän, josta sai tilauksensa. Kahvilan työntekijä sanoi nimen ja tuotteen, niin tiesi helposti, milloin on oma vuoro.
Starbucks on kyllä vierailun arvoinen paikka ihan vain juomiensa ansiosta. Tilasin Caramelkaakaon kermavaahdolla, ja oli kyllä varmaankin paras kaakao, jonka olen ikinä juonut. En ole yleensä tykännyt kermavaahdosta, mutta tähän se sopi. Lisäksi yllätyin positiivisesti, että kaakao oli heti juomakelpoista, eikä liian kuumaa.
Itse otin vain kaakaon, mutta Starbucksissa on tarjolla myös paljon erilaisia voileipiä, muffinsiineja, keksejä, smoothieita sekä muita herkkuja. Paikkana tämä kahvila on mukava, tosin Starbucks on niin suosittu kahvila, että istumapaikoista oli hieman pulaa. Mutta kyllä istumapaikankin löytää, kun hieman odottaa.










Saatan joskus myöhemminkin esitellä ja arvostella suosikkikahviloitani tänne blogiini. Minulla on nimittäin pari aika hyvää kahvilaa jo mielessä.

2 kommenttia :

  1. Mä tykkään ihan sairaasti sun tavasta kirjottaa :) se on selkeetä, sopivan pitkää ja sitä lukee mielellään. Kunnollinen banneri ehkä saisi ulkonäön hieman mielenkiintoisemmaksi, mutta kaiken kaikkiaan tykkään sun blogista.

    http://thisissaara.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että tykkäät tavastani kirjoittaa:). Juu, tuo banneri on menossa vaihtoon, mutta en ole vielä löytänyt sopivaa.

    VastaaPoista