31.12.2013

VUODEN 2013 SUOSIKIT

Monissa lifestyleblogeissa on tehty kuukauden suosikit-postauksia. Itse en kuitenkaan joka kuukausi löydä uusia kivoja kosmetiikkatuotteita, tai muita hyviä juttuja, joten päätin tässä postauksessa esitellä hyviä tuotteita, joita olen tämän vuoden aikana löytänyt. Huomasin, että suurin osa esittelemistäni tuotteista on Nivealta, mutta ei minun ollut alunperin tarkoitus tehdä tästä pelkästään Nivean ylistyspostausta.



Ensinnäkin Nivean perusrasva. Ehkä suurin syy, miksi se on yksi suosikkituotteistani, on, ettei se tuoksu liian voimakkaasti. Tuoksu on raikas ja mieto, muttei siitä tule kuitenkaan mieleen apteekin käsivoide. Sen lisäksi tämä perusrasva on sopivan paksua ja juoksevaa, ja kuivuu iholla suhteellisen nopeasti, vaikka sitä laittaisikin vähän paksumman kerroksen. Kaikin puolin siis hyvä perustuote.


Toinen suosikkituotteeni on Nivean ihon syväpuhdistaja. Käytän kyseistä ainetta aina, kun tunnen, että kasvojen iho on puhdistuksen tarpeessa, ja pesun jälkeen iho on taas pehmeä ja sileä. Aine on tarkoitettu nuorten iholle, ja ainakin minun tapauksessani se on toiminut hyvin. Tätä ainetta kasvoihin levitettäessä pitää vain olla tarkka, ettei sitä mene silmiin, ja se pitää heti levittämisen jälkeen pestä pois, jotta ihoa ei ala kirvelemään. Mutta ihohuokosten puhdistukseen tämä on erinomainen tuote.


Loppuvuodesta tein myös Lindex:ltä hyvän löydön. Talvella tykkään käyttää collegepaitojen alla puuvillatoppia, johon tarkoitukseen tämä Lindexin toppi on hyvä. Toppi on melko ohut, joten se päällä ei tule kuuma, mutta se lämmittää kuitenkin juuri sopivasti, koska se on ihonmyötäinen. Kangas on ekologista puuvillaa, ja aika hyvin se on kestänyt, sillä se ei ole nyppyyntynyt käytössä.




Viimeisenä Nivean meikinpesuaine. Kyseinen tuote on erityisen hyvä silmämeikin pesuun, sillä se ei ollenkaan kirvele silmiä. Aine on juoksevaa, ja leviää iholla helposti. Tuoksu ei myöskään ole ainakaan liian voimakas, vaan sen sijaan raikas ja puhdas. Ainetta ei edes tarvitse laittaa paljon silmiin, että se pesee ripsivärin pois kunnolla.


2 kommenttia :

  1. Itse käytän myös kaikkia noita Nivean tuotteita ja lisäksi vielä Nivean kasvovettä. :) Tykkään kyllä paljon!

    ♥: http://my--lullaby.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Juu, nuo Nivean ihonhoitotuotteet ovat kyllä hyviä. :)

    VastaaPoista