21.12.2013

TYYLIÄ PAKETOINTIIN

Joululahjoista tulee vieläkin kiinnostavamman näköisiä, jos ne on kauniisti paketoitu. Kokosin tähän postaukseen erilaisia ideoita, miten joululahjat voi paketoida kauniisti ja vähän omaperäisemmin. Nyt alkaakin jo olla oikea aika joululahjojen paketointiin.



Perinteisen joululahjapaperin sijaan paketoimiseen voi myös käyttää esimerkiksi kauniita julisteita. Leikkaat vain julisteesta riittävän suuren palan kauniista kohdasta, ja kieputat ympärille vaikka samansävyistä satiininarua, tai muuta askartelunarua.




Joululahjapaperin lopun voi myös vielä käyttää. Paketoit vain joululahjan valkoisella paperilla, tai vaikka sanomalehtipaperilla. Liimaa sitten joululahjapaperista leikattuja kauniita kuvia paperin päälle. Lahjanarua ei välttämättä tarvitse, jotta kauniit joulukuvat näkyvät.


Vähän erikoisempana ideana joululahjat voi myös paketoita kauniilla kangastilkuilla. Kangasta ei tarvitse leikat, kun sen vain pyörittää monta kertaa joululahjan ympärille, niin kangasta voi vielä käyttää myöhemmin. Lahjan kruunaa kaunis askartelunaru.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti