27.12.2014

ASUKUVIA VUODELTA 2014

Vuosi alkaa olla jo lopuillaan, joten totesin, että nyt voisi olla oikea aika koota samaan postaukseen kaikki tämän vuoden aikana kuvatut asut, kun tulihan niitä kuitenkin jonkin verran kuvailtua. 
Nyt koottuani asukuvat yhteen pääsin samalla hieman muistelemaan, että millaisia asuja on tullut vuoden aikana käytettyä. Mitään tiettyä yhtenäistä tyyliä ei yhdisty kaikissa asuissa, eikä tarvitsekaan, mutta silti minulla on kuitenkin ollut tietynlainen tyyli läpi vuoden. Raitavaatteita käytin varmaankin enemmän kuin laki sallii, ja hiukset olivat erityisesti kesällä ja alkusyksystä paljon nutturalla, mutta tulihan sitä onneksi kokeiltua myös toisenlaisia kampauksia, ja pari kertaa hiukset olivat ihan vain auki. 
Kokonaisuudessaan siis tämän vuoden aikana minulle selkeni vielä tarkemmin, millainen on oma tyylini, ja kokeilin pukeutumisessa vaikka mitä uusia juttuja. Mutta ideoita kivoista vaateyhdistelmistä vilisee mielessä kokoajan, ja tälläkin hetkellä minulla on jo useita asuja suunniteltu kevättä varten.
Ja näistä asuista omia suosikkejani ovat erityisesti asut 2, 8, 11 ja 13.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti