25.12.2014

VIRKKURI- MUOTOJA JA PINTOJA

Vinkkasin aiemmin syksyllä ihanasta käsityökirjasta nimeltä Virkkuri, johon ihastuin tuolloin aivan täysin. Virkkurille ilmestyi kuitenkin myös tämän vuoden aikana jatko-osa, kirja nimeltä Virkkuri- muotoja ja pintoja, jonka sain joululahjaksi, ja kuten arvata saattaa, olen innoissani myös Virkkurin jatko-osasta.
Pääpiirtein Virkkuri- muotoja ja pintoja jatkaa samaa linjaa kuin edellinen Virkkuri-kirja, mutta mukana on myös paljon uusia ideoita, neuvoja sekä inspiroivia ohjeita. Samaan tapaan kirjan alussa neuvotaan virkkauksen alkeet, joten ohjeista pääsee jyvälle, vaikka ei olisi lukenut edellistä kirjaa, tai edes koskaan virkannutkaan. Ja oli ohjeistuksesta hyötyä jo vähän kokeneemmallekin virkkaajalle, kun itse opin erään aivan uuden jutun ympyrän virkkaamisesta.
Paras osa tässäkin kirjassa oli kuitenkin erilaiset ja inspiroivat virkkausohjeet. Tarjonta on tässäkin kirjassa hyvin monipuolinen, sillä ohjeet löytyy niin pussukoiden ja laukkujen, kuten myös erilaisten sisustustekstiilien virkkaukseen. Ja itse ainakin innostuin niin paljon neliökoreista, että sellaisen aion virkata loman aikana jäljelle jääneestä matonkuteesta.
Kokonaisuudessaan siis inspiroiva ja monipuolinen virkkauskirja, jota hetken selattuaan on pakko päästä tekemään jotakin käsityötä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti