13.12.2014

DIY: SCRAPBOOK DIARY

Kuluneen vuoden aikana blogissani on näkynyt todella paljon erilaisia askartelujuttuja, joissa olen uudistanut milloin mitäkin lehdistä leikatuilla kauniilla kuvilla. Vähän aikaa sitten tein vielä yhden "lehtileiketuunauksen" , jonka tuumin kuitenkin sen verran eroavan muista tekemistäni askartelujutuista, että voisin omistaa sille oman postauksensa. 
Tällä kertaa kyseessä on nimittäin uuden päiväkirjani kansien muokaus. Kun edellisestä päiväkirjastani alkoivat jo pikkuhiljaa sivut loppumaan, sain idean, että voisin tehdä eräästä vanhasta vihosta hieman tyylikkäämmän kauniilla kuvilla. Ja niinpä aloitin kauniiden kuvien ja tekstinpätkien metsästyksen. Ja tämä ei ollutkaan ihan pieni homma, sillä kansien peittämiseen tarvitsi yllättävän paljon lehtileikkeitä...
Tämän tuunauksen idea kokonaisuudessaan siis oli, että ensin päällystäisin vihkon kannet erilaisilla muodista ja pukeutumisesta kertovilla lehtileikkeillä, ja sen lisäksi lisäisin etukanteen vielä joitakin kuvia. Minulla oli aluksi suhteellisen paljon hyviä kuvia, mutta pian huomasin, että parhaiten toimivat värityksiltään voimakkaat ja kirkkaat kuvat, sillä ne nousivat parhaiten esiin tekstinpätkien välistä. Ja aika paljon tyylikkäämmät kannet sainkin päiväkirjaan tällä muokkauksella.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti