15.11.2015

HYVÄ STARTTI PÄIVÄÄN

IMG_3624 Olen yleensä aamuvirkku, joka herää pirteänä parhaimmillaan jo ennen kuutta.Tämä lisääntyvä pimeys on kuitenkin aiheuttanut tietynlaisen kaamosväsymyksen, jolloin aikaiset herätykset eivät houkuttele lainkaan... No, listasin nyt ylös viisi asiaa, joiden avulla saan itseni pirteäksi jo heti aamusta.

Nuku riittävän pitkään. Tylsä neuvo, mutta kaiken a ja o. Kun liian vähillä yöunilla ei juuri mitkään pirteysneuvot auta... Itse yritän nukkua joka yö vähintään kahdeksan tuntia.

Laita herätyskello mahdollisimman kauas. Itse olen aina jättänyt herätyskellon/kännykän yöksi pöydälle, jolloin sen soidessa on pakko nousta ylös sammuttamaan se. Ja kun kerran on jo noussut sängystä ylös, niin harvoin sitä viitsi enää alkaa torkuttamaan kelloa.

Aamupala-smoothie. Nopea, mutta terveellinen ja ravitseva aamupala, josta saa hyvin energiaa tulevaan päivään. Toinen hyvä vaihtoehto on syödä luonnonjogurttia, muroja tai mysliä sekä marjoja. 

Kuuntele energistä musiikkia. Erityisen hyvä idea meikatessa ja laukkua pakatessa. Energinen soittolista saa myös aikaan hyvän fiiliksen, jolloin ajatus käveleisestä räntäsateessa ei tunnukaan enää niin ikävältä.

Listaa, mitä täytyy tehdä päivän aikana. Itse yritän listata joka aamu kännykän muistioon kaikki jutut, mitä täytyy ehtiä tehdä päivän aikana. Näin pysyy paremmin järjestyksessä, eikä kaikki jutut kasaannu samaan päivään.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti